Cserélhetek betétet tesi öltözőben a többiek előtt, vagy nagyon gáz?
16 éves vagyok, a tavasszal jött csak meg mikor már nem volt suli, szóval, szerintetek ha megvan és tesire öltözünk át, kicserélhetem a betétet ott az öltözőben, vagy mindenképp el kell menni mosdóba? Sajnos csak 1 wc van, ami nem a legjobb az öltözőben, és úgy gondoltam h ha épp kell csak gyorsan kicserélem öltözés közben legalább ilyenkor nem a wc-be kéne
sztetek nagyon feltűnő, és menjek a mosdóba mindenképp vagy lehet így csinálni?
Engem egyébként nem zavar, csak lányok vagyunk benn az öltözőben
Ez tényleg gáz.
Az lehet, hogy téged nem zavar, de hidd el, senki nem kíváncsi a véres betétedre. Mindenképpen el kell menni mosdóba.
Szerintem felejtsd el, nagyon gáz és mindenképpen mosdóban csináld. Amellett, hogy nem higiénikus a te ötleted, másrészt kicsit undi is, harmadrészt pedig vannak akik egyenesen rosszul vannak mások vérének látványától.
Egy másik tipp, ha kolis leszel, akkor is felejtsd el a szobában intézését ennek, mert nálunk (egyetemi koli) volt egy ilyen lány, kb egy nap alatt tudta a koli, hogy ő szokta a szobában intézni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!