Csajok nem kellemetlen mindennap tisztasági betétet használni?
Én az always dailies singles “to go”-t ajánlom, nekem az régóta bejött. Praktikus mert olyasmi zacskója van mint a rendes eü betéteknek (nem papírdoboz) valamint egyesével vannak csomagolva szintén mint az eü betétek. És ezt vidd el simán és használj el egy nap annyit amennyi kell
Jellemzően egyenként nagyobb boltokban szoktam látni mint interspar vagy tesco, illetve drogériák rossmann dm. Kis spar, CBA nem.
Van illatos (fresh scent) meg sima változata is
Évek óta ezt a fajtát használom, teljes mértékig meg vagyok vele elégedve. (Igaz másik fajtákat nem próbáltam, mivel ez első használatkor bevált.) Van belőle 40 illetve 24 db-os csomagolással.
Nekem nem. Megszoktam. Nekem annyira sok nincs, de sok, es kell betét, de bírja ez a vekonyabb. Meg ez legalabb nem irrital, volt amitol viszkettem. Njncs egyesevel csomagolva, de az se baj. Környezetkímélőbb igy, es osszehajtva nem er semmihez.
Volt valami gyógyszer utan hogy szaraz voltam, hu, fura volt, az se tetszett.
Legutoljara amugy az zavart, sokkolt, hogy elfogyott egy csomo wc papír,mert nem tudom, ugy jobban érzem magam, ha ugy húzom bugyit vissza, hogy szaraz vagyok kint
ah ne is mond, ugy látszik nem vagyunk egyedül ezel a problémával
voltam usszodába és végig frusztrált voltam, hogy most akkor mikor fogok átázni :/ , az én nödokim sem látott valami rendelenset azt mondta majd elmulik, csak isten tudja mikor
én az extra vékonyat használom amit viszont gyakrabban kell cserélni, de legalább kényelmes
21L
Én a Tesco Pro Formula tisztaságiját használom Maxi méretben.
Már megszoktam úgyhogy nem kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!