Tudnátok olyan fogamzásgátlókat írni, amitől nem híztatok/a lehető legkevesebb mellékhatást tapasztaltátok?
Figyelt kérdés
Szóval még sohasem szedtem fogamzásgátlót, de mivel eléggé rendszertelen a menstruációm, ezért azt javasolta a nőgyógyászom, hogy gondoljam meg, ő felírná. Igazából annyi a story, hogy 2 évvel ezelőtt iszonyatosan elhíztam antipszichotikumoktól (több, mint 20kg feljött rám) és a kínok kínjával sikerült csak lefogynom. Nem szeretném megint átélni ezt a (lelki)traumát minden egyes hormonális gyógyszerrel, szóval melyek voltak azok a tabletták, amelyektől ti egyáltalán, vagy csak kicsit híztatok?
Válaszaitokat előre is köszönöm,
22/L
2020. aug. 25. 14:24
1/6 anonim válasza:
Lindynette 20mg-osat szedek 11 éve. amikor elkezdtem fogytam tőle 10kg-ot amit tartok azóta is.
2/6 anonim válasza:
Sajnos valtozo kinek hogyan reagal a szervezete a fogamzasgatlora.
En mostmar 7 eve szedem a Jangee-t es abszolut nem hiztam tole sooot inkabb fogytam es nagyon szep a borom :)
3/6 anonim válasza:
Symiciat szedek és nem tapasztaltam semmilyen mellékhatást sem, de ami nekem és a többi válaszolónak bevált nem biztos hogy neked is be fog és amúgyis az orvos dönti el melyiket írja fel :)
4/6 anonim válasza:
Én már többet próbáltam, szóval van valamennyi rálátásom. Symicia, Triregol szerintem felejtős. Migrénes fejfájás, hányás, hangulatingadozas, vegtagfajdalom amit okozott. Most Deciorat szedek, semmi mellekhatas nem jelentkezett. Egyiktől sem híztam vagy fogytam.
5/6 anonim válasza:
Yasminelle. 7 és fél éve szedem és soha semmilyen mellékhatását nem tapasztaltam.
6/6 anonim válasza:
Én Corenellét szedtem 4 évig. 57 kiló voltam mikor elkezdtem szedni. 53 kiló voltam mikor abbahagytam. Szóval én még fogytam is a szedése alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!