Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tudnátok olyan fogamzásgátlóka...

Tudnátok olyan fogamzásgátlókat írni, amitől nem híztatok/a lehető legkevesebb mellékhatást tapasztaltátok?

Figyelt kérdés

Szóval még sohasem szedtem fogamzásgátlót, de mivel eléggé rendszertelen a menstruációm, ezért azt javasolta a nőgyógyászom, hogy gondoljam meg, ő felírná. Igazából annyi a story, hogy 2 évvel ezelőtt iszonyatosan elhíztam antipszichotikumoktól (több, mint 20kg feljött rám) és a kínok kínjával sikerült csak lefogynom. Nem szeretném megint átélni ezt a (lelki)traumát minden egyes hormonális gyógyszerrel, szóval melyek voltak azok a tabletták, amelyektől ti egyáltalán, vagy csak kicsit híztatok?

Válaszaitokat előre is köszönöm,

22/L

2020. aug. 25. 14:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Lindynette 20mg-osat szedek 11 éve. amikor elkezdtem fogytam tőle 10kg-ot amit tartok azóta is.
2020. aug. 25. 14:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos valtozo kinek hogyan reagal a szervezete a fogamzasgatlora.

En mostmar 7 eve szedem a Jangee-t es abszolut nem hiztam tole sooot inkabb fogytam es nagyon szep a borom :)

2020. aug. 25. 14:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Symiciat szedek és nem tapasztaltam semmilyen mellékhatást sem, de ami nekem és a többi válaszolónak bevált nem biztos hogy neked is be fog és amúgyis az orvos dönti el melyiket írja fel :)
2020. aug. 25. 14:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Én már többet próbáltam, szóval van valamennyi rálátásom. Symicia, Triregol szerintem felejtős. Migrénes fejfájás, hányás, hangulatingadozas, vegtagfajdalom amit okozott. Most Deciorat szedek, semmi mellekhatas nem jelentkezett. Egyiktől sem híztam vagy fogytam.
2020. aug. 25. 14:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Yasminelle. 7 és fél éve szedem és soha semmilyen mellékhatását nem tapasztaltam.
2020. aug. 25. 14:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Én Corenellét szedtem 4 évig. 57 kiló voltam mikor elkezdtem szedni. 53 kiló voltam mikor abbahagytam. Szóval én még fogytam is a szedése alatt.
2020. aug. 25. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!