Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen az első nőgyógyászati...

Milyen az első nőgyógyászati vizsgálat?

Figyelt kérdés
Hónapokig nem jon meg, majd honapokig megvan. Nemtudom kihez fordulhatnek segitsegert, de félek. Nőnél vagy férfinél kevésbé kellemetlen? Mit csinálnak egy ilyen vizsgálaton? Szuz L/20

2020. aug. 23. 15:52
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Férfinél és nőnél is voltam már szerintem egyik sem jobb vagy rosszabb a másiknál.

Ujjal szokott megvizsgálni közben a hasat megtapogatja, szokott lenni esetleg hüvelyi ultrahang. Rákszűrés, de mivel szűz vagy még nem hiszem hogy csinálni fognak neked.

2020. aug. 23. 16:43
 2/2 anonim ***** válasza:

Kérdezz körbe az ismeretségedben, érdemes ajánlás után menni. Elsőre lehet, hogy nőhöz érdemes menni, de az én tapasztalataim szerint a férfiak normálisabbak.

Itt egy videó a rákszűrésről, ezen kívül ultrahangot is fognak csinálni, ha szűz vagy akkor valószínűleg nem hüvelyit, mint a sztenderd.

https://www.youtube.com/watch?v=h5ARJjLzsvY

2020. aug. 23. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!