Mikor érdemes először nőgyógyászt felkeresni ebben az esetben? Milyen vizsgálatokea lehet számítani?
Akkor érdemes, ha panaszod van, vagy az első együttlét után, néhány hónapon belül.
Első alkalommal beszélget veled, kikérdez, mikor volt az első menzesz, rendszeres e, stb. Rakerdez élsz e nemi életed, hogyan védekezel. Vannak e betegségeid, stb. Ha panasz van, annak függvényében megvizsgál. Utána évente egyszer kell menni, rákszűrésre, amennyiben nincs panasz.
Én akkor mentem el amikor készültem elveszteni a szüzességem. És még így is hülyének nézett. A környezetemmel egyetemben. Mint kiderült, nem szoktak szűzen orvoshoz menni...
Én csak biztosra akartam menni mielőtt belekezdek a szexuális életbe hogy minden rendben. Úgy fogtam fel mint amikor az ember műszakiztatja az autót mielőtt részt vehet vele a forgalomban.
Azért megvizsgált, de csak ilyen külső betekintés volt, és mondta hogy ha megtörtént a dolog akkor menjek vissza, akkor majd megcsinálja az első rákszűrést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!