Menstruáció miatti depit hogy lehet kezelni? Egész nap mindenen sírok. Néha ok sem kell csak eszembe jutnak régi dolgok és azokon is. Mindenen.
Köszönöm a válaszokat.
Azt a linkelt tablettát szívesen kipróbálnám, néztem már korábban is, hogy van ilyen, csak jelenleg nemigen engedhetem meg magamnak az ára miatt, főleg hogy 3 hónap mire érezni valami hatását.
Vitaminokat szedtem bőven mostanában, anyukám vett nekem egy csomót a vírus miatt, úgyhogy sorra szedtem őket. Legutóbb pont B komplexet. Persze ettől még lehet mondjuk magnézium. Majd nézek akkor azt is.
Sportolni szoktam, de amikor megjön fel sem tudok kelni az erős fájdalomtól nemhogy még mozogjak is :(
Erről én is kérdeztem orvost, de nem tudott segíteni.
Nekem sokszor szuicid gondolataim is lesznek mensi alatt, de ezt nem mertem mondani orvosnak - egy youtube-s nődokis videóba láttam, hogy aki ezt mondja egyből pszichiátriára lesz küldve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!