Lehet elvetéltem?
Sziasztok. Nem köntörfalazok annak itt nincs értelme.
Nos, az a helyzet hogy tegnap egy elég átmulatott éjszakám volt ahol rendesen berúgtam.
4 hete volt egy futókalandom.
Sokszor voltam rosszabbul nem sose vettem komolyan mert néha szokott rám jönni rosszullét a vérszegénységem miatt. Ma reggel hánytam de ez nem az alkohol miatt volt.. csináltam 3 terhességi tesztet amin a második csík nagyon nagyon halvány volt.. lehet elvetéltem? Mensim az nagyon felborult egy hónapba megvolt 2x igaz, hogy a második csak 3-4napig volt meg. Kérlek csak értelmes válaszokat/ tanácsokat szeretnék.
22 éves vagyok.
Aha, szóval akartad a gyereket, de nem bírtad megállni, hogy ne bulikázgass alkohol nélkül 🤦♀️🤦♀️ Ez a hajó elment (már ha volt).
Egyébként nem kell most átírni a sztorit, hogy mentsd magad. Feketén-fehéren leírtad, hogy te ugyan nem áltszentkedsz, jól berúgtál. Erre most javítod, hogy hát nem is úgy volt az, csak jókedvig ittál? Persze.
4 hete vokt az aktus, az mondjuk július 25. Július végén és augusztus első hetében menstruáltál, jól értem? Ha 4 hete volt peteérésed, akkor augusztus első hetében normális a menstruáció. Ha akkor elvetéltél, mostanra nem lehet már hcg a szervezetedben, vagyis nem mutatja már ki a teszt és nem attól hánysz. (Nekem a 7. héten volt vetélésem, nem egészen 2 héttel később már semmi nem látszott a szuperérzékeny teszten)
Szóval az a vérzés vagy nem menstruáció volt, és most 6 hetes terhes vagy, de ez kb kizárt, mert már nagyon erősnek kéne lenni a csíknak, vagy ahogy valaki írta, az csak száradasi csík és nem vagy terhes. Utóbbi esélyesebb szerintem, de mindenképp érdemes nőgyógyászathoz menni, ha egy hét különbséggel kétszer is menstruálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!