Lehet elvetéltem?
Sziasztok. Nem köntörfalazok annak itt nincs értelme.
Nos, az a helyzet hogy tegnap egy elég átmulatott éjszakám volt ahol rendesen berúgtam.
4 hete volt egy futókalandom.
Sokszor voltam rosszabbul nem sose vettem komolyan mert néha szokott rám jönni rosszullét a vérszegénységem miatt. Ma reggel hánytam de ez nem az alkohol miatt volt.. csináltam 3 terhességi tesztet amin a második csík nagyon nagyon halvány volt.. lehet elvetéltem? Mensim az nagyon felborult egy hónapba megvolt 2x igaz, hogy a második csak 3-4napig volt meg. Kérlek csak értelmes válaszokat/ tanácsokat szeretnék.
22 éves vagyok.
A halvány csík a teszten lehet száradási csík is. Kép nincs róla?
Egyébként azért annyira nem lennék biztos benne, hogy nem a pia miatt hánytál, ha tegnap leittad magad a sárga földig.
Nagyon megijedtem mert pia miatt sose hányok, sargaföldig nem ittam magam csak úgy jó kedvem volt.
Szerettem volna ezt a babát ha lett volna akármilyen furcsán is hangzik.
A szex után volt hogy menstruáltam hó végén és kövi hónap első hetében. Kb 1 hét volt a kettő mensi közötti időszak.
Neked minden bajod van.
Menj inkább orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!