Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miert nincsen "normalis"...

Miert nincsen "normalis" kerek formaja a melleimnek?

Figyelt kérdés
nem kerek hanem inkabb haromszog alakuak a melleim (ha ertitek) es nem tudom hogy ez normalis e vagy nem es hogy lehet e tenni ellene valamit, es a mellbimboim se normalisak hanem joval nagyobbak es puhák

2020. aug. 20. 01:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Normális. Néha szépen áll, néha ilyen puha :D

Kevered a szilikoncicivel, csak azok állnak mindig olyan kereken, peckesen :)))))

2020. aug. 20. 01:09
 2/4 anonim ***** válasza:
81%
Nagyon sok féle lehet a mell formája, nem az általad vágyott "alma" mell a normális. A mellbimbó és bimbóudvar mérete, színe is különböző.
2020. aug. 20. 01:50
 3/4 anonim ***** válasza:
24%

Nem igazán értem mire gondolsz háromszög alatt, de ha az amit sejtek akkor nekem pont az az ideálom. A szilikon nagyon undi, formára és tapintásra is mint 2 lufi.

A másik ami taszító az a zacskó benne egy kaviccsal tipusú mell.

Ha neked egyik sincs akkor szerencsés vagy és semmi baja a cickódnak.

Méretre meg kb akkora hülyeség hogy a nagyobb a jobb, mint hogy a szökék jobbak mint a barnák. Én pl a kicsi, játékos, tenyérbeillőt szeretem, nem azt amitől már fuldokolsz.

Szóval férfi szemmel teljesen jó amid van, kár aggódnod miatta!

2020. aug. 20. 02:49
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek!
2020. aug. 21. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!