Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Rendszeresen hólyaghurutom...

Rendszeresen hólyaghurutom van. Mit tehetnék ellene?

Figyelt kérdés
Jelenleg is azzal szenvedek, viszont az orvosom szabadságon van. Mit tudnék tenni ellene? Legalább 3 havonta visszatér ez a gond.:(
2020. aug. 18. 21:39
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Ismét előjött, pedig azok közül alkalmaztam párat.

Csupán érdekelnek még módszerek, amik másoknak jók voltak.:)

2020. aug. 27. 14:29
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Akkor vagy nem eleg ideig alkalmaztad vagy el kene menned orvoshoz vegre
2020. aug. 27. 15:43
 13/20 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál már vele elég sokszor, illetve most is, de ha elolvastad volna szabadságon volt az orvosom.:)))
2020. aug. 27. 17:11
 14/20 anonim ***** válasza:
59%
Elolvastam, elso valaszolo vagyok es masik orvoshoz is mehetsz. Azt nem mondtad, hogy haziorbosod vagy a nogyogyaszod van szabin.. De valamelyikhez erdemes lenne. (en igy értettem)
2020. aug. 27. 17:15
 15/20 A kérdező kommentje:

Nőgyógyászomnál 3 hete voltam, nem emiatt, csak általános vizsgálat és rákszűrés. Ott minden rendben volt, beszéltem vele erről is, azt mondta ennek nem nőgyógyászati oka van.

Házi orvosom volt szabin, viszont ő meg azt mondta, hogy szerinte lelki eredetű az egész, ami kihat erre is. Egyébként tényleg így van, amint jön egy stresszes időszak egyből kialakul. Igyekszem alkalmazni, amiket leírtatok, szedek tőzegáfonya kapszulát(ezt a mamám mondta:)) ) és C vitamint is. Amint rosszabb lesz a helyzet ismét beszélek az orvosommal, van itthon Monurál és Zinnat, valószínűleg azt mondja majd. Emellett iszom a teákat, amiket erre ajánlanak.:) Köszönöm mindenkinek, mindent kipróbálok, aztán még írok hátha hasznos lesz valakinek.:)

2020. aug. 27. 17:55
 16/20 anonim ***** válasza:
Tanga típusú fehérnemű kerülendő ! Nagyon sok folyadékot kell inni, ajánlott a cékla fogyasztása.
2020. aug. 27. 18:35
 17/20 anonim ***** válasza:
Igen ez ismeros, hogy ha nagyon ideges vagyok akkor kellemetlen a pisiles :(
2020. aug. 27. 18:54
 18/20 A kérdező kommentje:

Szuperek vagytok, köszönöm nagyon mindenkinek:))

#17- es, teljesen átérzem sajnos.:( Amint jön egy stresszes időszak kegyetlen minden egyes nap.:((

2020. aug. 27. 20:12
 19/20 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ezzel szerintem nem fognak tudni mit kezdeni, sem nalad, sem nalam, hanem azt fogjak mondani, hogy probaljunk nem idegeskedni :(
2020. aug. 27. 20:17
 20/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Grapefruit mag cseppet próbáld ki, Dr Chen félét, a többi ihatatlan. És tőzegáfonya kapszula, vagy szirup. Sok-sok folyadék. Ha pl utazunk vagy valami közbejön képes vagyok csak pár kortyot inni egy nap, ilyenkor pedig elszaporodhatnak a bacik. Pisilésr pedig ne tartsd vissza, ha kell, menj azonnal. Jobbulást!

2020. szept. 10. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!