Rendszeresen hólyaghurutom van. Mit tehetnék ellene?
Ismét előjött, pedig azok közül alkalmaztam párat.
Csupán érdekelnek még módszerek, amik másoknak jók voltak.:)
Nőgyógyászomnál 3 hete voltam, nem emiatt, csak általános vizsgálat és rákszűrés. Ott minden rendben volt, beszéltem vele erről is, azt mondta ennek nem nőgyógyászati oka van.
Házi orvosom volt szabin, viszont ő meg azt mondta, hogy szerinte lelki eredetű az egész, ami kihat erre is. Egyébként tényleg így van, amint jön egy stresszes időszak egyből kialakul. Igyekszem alkalmazni, amiket leírtatok, szedek tőzegáfonya kapszulát(ezt a mamám mondta:)) ) és C vitamint is. Amint rosszabb lesz a helyzet ismét beszélek az orvosommal, van itthon Monurál és Zinnat, valószínűleg azt mondja majd. Emellett iszom a teákat, amiket erre ajánlanak.:) Köszönöm mindenkinek, mindent kipróbálok, aztán még írok hátha hasznos lesz valakinek.:)
Szuperek vagytok, köszönöm nagyon mindenkinek:))
#17- es, teljesen átérzem sajnos.:( Amint jön egy stresszes időszak kegyetlen minden egyes nap.:((
Szia!
Grapefruit mag cseppet próbáld ki, Dr Chen félét, a többi ihatatlan. És tőzegáfonya kapszula, vagy szirup. Sok-sok folyadék. Ha pl utazunk vagy valami közbejön képes vagyok csak pár kortyot inni egy nap, ilyenkor pedig elszaporodhatnak a bacik. Pisilésr pedig ne tartsd vissza, ha kell, menj azonnal. Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!