Barna trutyi van a bugyimban és még nem jött meg egyáltalán (a barna elött volt fehérfolyásom is) ez a menstruációm lenne?
Figyelt kérdés
Tegnap előtt és tegnap volt ma már nem2020. aug. 14. 11:45
11/14 A kérdező kommentje:
Meg vagyok ijedve ömlik belőlem a vér😭
2020. aug. 16. 13:30
12/14 anonim válasza:
Nem ömlik, hanem menstruálsz. Ugye használsz betétet? Az egész menstruáció alatt állítólag összesen fél deci vér távozik. Persze sokkal többnek tűnik. És fenntartom, hogy ezt anyukáddal kell megbeszélni, nem idegenekkel.
13/14 anonim válasza:
Szia!
Nem tudom hány éves vagy, gondolom még elég fiatal lehetsz, de tényleg nem ciki anyukáddal erről beszélni!
Nekem 11-12 éves koromban jött meg és szörnyen meg voltam ijedve. Anyukámmal nem nagyon jó a kapcsolatunk ezért üzenetben írtam neki azt, hogy
"Anya, megjött", utána visszaírt, hogy
"A menstruációd?". Egy igen-nel válaszoltam és le volt tudva. Mondta, hogy vesz betétet és le volt tudva az egész.
14/14 anonim válasza:
Figyu ezt a többség nem éli meg jól. Én is nagyon kiborultam de anyukám akivel amúgy nem voltam jó viszonyban de mégis ebben az esetben sokat segített. Ki sem bírtam volna nélküle. Szólj anyuládnak, hidd el jobb lesz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!