Barna trutyi van a bugyimban és még nem jött meg egyáltalán (a barna elött volt fehérfolyásom is) ez a menstruációm lenne?
Figyelt kérdés
Tegnap előtt és tegnap volt ma már nem2020. aug. 14. 11:45
1/14 anonim válasza:
Az. Csodálom, hogy két nap alatt elmúlt. Mért nem anyukádat kérdezed? Tegyél be betétet.
2/14 anonim válasza:
Ez még nem a menstruáció, az több napos valódi vérzéssel jár, minden esetre a szervezeted próbálkozik. Lehet, hogy beindul a vérzés, de az is, hogy csak hónapok múlva. Érdemes egy tisztasági betétet betenni, illetve legyen otthon és a táskádban normál betét is. Mondd el az anyukádnak, hogy segíteni tudjon!
3/14 A kérdező kommentje:
Épp az hogy anyukámnak nem merek szólni
2020. aug. 14. 13:19
4/14 anonim válasza:
Nyugodtan szólj neki, ez nem ciki, később is lehetnek a menstruációval kapcsolatban kérdéseid, amit érdemes vele megbeszélni. Én nagyon korán menstruáltam 10 évesen, nem tudom, hogy hogy csináltam volna, ha nincs otthon betét, görcsoldó, és nem beszélünk róla.
5/14 A kérdező kommentje:
Akkor az a barna vér?
2020. aug. 14. 14:29
6/14 anonim válasza:
Ez borzasztó, hány könyörgök: az anyukád hasában fejlődtél, ő szült, ő szoptatott, etetett, ő fürdetett, ő vásárolt neked ruhákat, mesélt esti mesét, ő vitt játszótérre, óvodába, iskolába és orvoshoz, ha beteg voltál - hogy lehet az, hogy félsz vele alapvető testi dolgokat megbeszélni? Mitől félsz? Mi fog történni, ha megmutatod neki? Bűn menstruálni? Nektek komolyan ilyen a viszonyotok? Rosszabb, mint egy idegennel, mert attól legalább nem félsz?
7/14 anonim válasza:
Igen, az is vér, csak kevés, azért barna, mert lassan távozik és közben oxidálódik.
8/14 A kérdező kommentje:
Ahogy most elmentem pisilni és kitöröltem már vérszínű volt nem barna
2020. aug. 14. 16:39
9/14 anonim válasza:
Hát akkor gratulálok, erre az én időmben azt mondták, "nagylány lettél".
10/14 A kérdező kommentje:
Köszi "nagylány" vagyk
2020. aug. 14. 23:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!