Kérlek szépen segitenétek?
Nem tudok elmenni a nyőgyógyászhoz, nem kapok időben időpontot. Csak egy hónapra rá van ahol nem is vesznek be. Nem M.O.-n élek.
A lényeg, hogy erős krémes, túrós fehér folyásom van. Néha éget de nem mindig. Lomexint vettem hüvelykapszulában pár hete de nem múlik. Tudnátok olyan hüvelykúpot ajánlani ami jó gombára és bacira is? Ami szélesebb spektrumú?
Szerintem azért kérj időpontot, akkor is ha nincs hamar. Mert lehet, hogy nem fog elmúlni az otthoni kezeléssel és kiújul.
Illetve Magyarországon az ambulanciára lehet menni időpont nélkül is.
De ahova tartozom, az a doki is fogad, ha gond van, és nem lehet várni hetekig.
Mennyi ideig használtad azt a hüvelykapszulát?
Én is a Canestent combit próbálnám meg még, amit a 2-es írt. De ha az se használ, akkor doki.
5ös. Igy van, bőrön iszonyúan mar. Vigyàzni kell hogy a szeméremajkakat ne érintse. Én hasznàltam hónapokig. Soha nem volt baj belőle.
Nem baj ha nem hallottatok valamiről, akkor utána lehet olvasni mielőtt hülyeségeket irnàtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!