Tini fejjel hogy kéne rávennem magam hogy elmenjek nőgyógyászhoz?
Most ez a probléma nem fenyeget de tudom hogy előbb utóbb kell. Meg rágondolni sem tudok hogy elmenjek. Nem vagyok túl szégyenlős (szóval simán felveszek farmer sortot) de ezen a területen iszonyatosan. El nem tudom képzelni hogy akárki előtt is levetkőzzek.
Nektek milyen volt az első és hogy küzdöttétek le a félelmet?
Én 16 évesen voltam először mivel elveszitettem a szüzességem és úgy gondoltam hogy ideje lenne megnézetnem magam. Legelőször nőhöz mentem én is. Egyébként nem voltam annyira zavarba mint amennyire gondoltam, nagyon kedves segítőkész volt a doktornő. Azt tudom neked javasolni hogy inkább magán nőgyógyászhoz menj majd, én úgy tapasztaltam sokkal rendesebbek. Mindenképpen előtte informálódj kik a jó orvosok, olvass véleményt róluk.
Gondolj arra hogyha nem jársz majd rendszeresen nőgyógyászhoz akkor lehet későn derül ki hogy milyen súlyos betegséged van. Ha nincsen problémád akkor elég évente elmenned rákszűrésre, hidd el megéri az az 5 perc kellemetlenség minthogy utána közöljék veled hogy rákos vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!