Fogamzásgátló abbahagyása után mennyi idő, mire visszatér a libidó?
Figyelt kérdés
Körülbelül 5 évig szedtem a gyógyszert, ám a libidómat teljesen gallyra vágta. Március körül hagytam abba, de még mindig nem tért vissza és kezdek aggódni. Mennyi idő mire teljesen kiürül és újra normálisan működik a testem? Szeretnék többet együtt lenni a Párommal, de ha nincs kedv hozzá az úgy nehéz...
Tapasztalatok?
25L
2020. aug. 8. 18:48
1/5 anonim válasza:
Egyàtalàn nem biztos hogy ez vagy csak ez a probléma.
Nekem pl semmi vàltozàs nem volt.
2/5 anonim válasza:
Biztos, hogy a tabletta az oka? Nincs valami, amit hiányolsz a párodtól?
3/5 A kérdező kommentje:
A Párommal minden rendben, nagyon szeretjük egymást. Amikor elkezdtem a gyógyszert, akkor kb. csak én másztam rá folyton, mostanában meg már eszembe sem jut a szex. Gondolkodom egy hormon vizsgálaton..
2020. aug. 8. 19:15
4/5 anonim válasza:
Hát azért ha a tabletta okozta volna, ennyi idő után csak helyre kellett volna már állnia. Menzeszed rendben van?
5/5 anonim válasza:
Nekem a gyógyszer abbahagyása után szinte azonnal visszatért a libidóm (kb. 2-3 hét), ugyanakkor van olyan barátnőm, akinek majd egy év kellett. Ne keseredj el, nem működünk egyformán. Ha legközelebb mész a nőgyógyászhoz kérdezz rá nála esetleg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!