Pajzsmirigy miatt sajnos elkezdtem hízni a combomra.Legjobb torna vagy sport?
Fölösleges. Jó anyagcserével nehéz hízni, a pajzsmirigy viszont pont ezt küldi haza, mindegy mennyit eszel vagy mozogsz, ha egyszer nincs anyagcseréd. Utóbbit kéne helyretenni. Valahogy..
Amennyi most te vagy, én onnan indultam. Bár nekem "csak" 12 kiló a művem a betegség óta, nagyon félek hogy több lesz, hiszen nem rajtam meg a kis szegényes étrendemen múlik.
Több olyat hallottam, hogy 2-3 hónap alatt 20 kilókat szedtek fel még olyanok is, akik már alapból minden 2. nap edzettek. Nos, egészséges állapotban én akkor se tudnék ilyet produkálni, ha csak cukrot ennék merőkanállal.
Remélem tudod kedves 15-ös, hogy betegség nélkül nincs hízás. Nem tudom mit értesz te zabálás alatt, azt meg főleg nem, hogy mi benne a jó. Amit viszont te írsz azt a vékony emberek csinálják. Mert megtehetik, egészségesek, működik bennük minden, nem látszik meg semmi rajtuk.
Az étkezés rajtunk múlik, de hogy a szervezet azt elrakja vagy erőt nyer belőle, azt már nem. Az a hormonokon múlik. És pont ezért van az, hogy akinek baja van ezzel, az 10-12 kilót hízik napi 1200 kalóriától. Ezt csinálják a pajzsmirigyesek. Plusz csomó hétköznapi ennivalót gyakran is el kell hagyniuk.
Én nem söpröm szőnyeg alá mert amióta a betegségem kiderült, folyton a témában kutatok és rengeteget tanulok belőle, és persze szeretném meggyógyítani magamat. Mások miatt akarok meggyógyulni elsősorban. Hogy ne gondoljanak rólam ilyeneket az emberek mint pl. te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!