Pajzsmirigy miatt sajnos elkezdtem hízni a combomra.Legjobb torna vagy sport?
Figyelt kérdés
2020. aug. 7. 08:50
1/20 anonim válasza:
Pajzsmirigy miatt nemcsak a combjára hízik az ember, hanem mindenütt.
A pajzsmirigyedet kell kezeltetni.
3/20 anonim válasza:
Kizárt dolog, hogy csak combra híznál, fogyni diétával lehet, akkor mindenhonnan fogsz, ha neked a combod a legproblémásabb terület (körte alkat), akkor valószínűleg onnan utoljára.
4/20 A kérdező kommentje:
Hasamra is egy picit,de torna is kellene.Endokrinologiára szeptemberre megyek vissza.
2020. aug. 7. 11:54
5/20 anonim válasza:
Orvosként mondom, hogy ez a pajzsmirigy miatt hízok duma olyan szánalmas, hogy az hihetetlen. Nem kedves Hölgyem, az ember attól hízik hogy többet zabál, mint mozog. Az emberi test ugyanis nem tud a semmiből energiát gyártani, amiből neked hájat csinál. Egyedül a Cushing és a szteroidos elhízásról nem tehet a beteg, mert ott az izmai égnek el zsírrá. Szóval kevesebbet kellene enni és többet mozogni meg szedni L-thyroxint gondolom azt adtak.
6/20 A kérdező kommentje:
Igen azt szedem.Régen 56 kg voltam.Most 59-60.Ennél feljebb szerencsére nem megy.
2020. aug. 7. 12:17
7/20 anonim válasza:
Èn a 2 es vagyok ha kérsz tőle edzés tervet az biztos segíteni fog.
8/20 anonim válasza:
Főleg hogy nem vagy vészesen túlsúlyos
9/20 anonim válasza:
Ötös vagyok. Akkor viszont elnézésedet kell kérnem, ez egyáltalán nem lehet vészes elhízás, maximum pici esztétikai probléma ami téged zavar, kicsit többet sportolsz akkor az is javulni fog.
10/20 anonim válasza:
Egyébként igaza van 9 es nek. Egy kis torna ès egeszsèges étkezés is elég.Erre nem is kell edzès terv max ha formában akarsz lenni izmosodni de az már más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!