A nőgyógyász ha kacsát használ, akkor csak a rákszűrés miatt vagy más okból is vizsgál azzal?
Lehet, hogy kenetet vett, a hüvelybe ilyenkor kacsát vezetnek be, majd szétnyitják azt, hogy könnyebben hozzáférhető legyen, a méhnyak felszínéről és a nyakcsatornából mintát vesznek, amit üveglemezre tesznek. A minta a sejteket tartalmazza, amiket egy speciális pálcával vett le, a kacsával széthúzott hüvelyeden át.
Nem tudom mi volt a gond, ami miatt mentél, de szerintem ha belső szerveidre lett volna kíváncsi és nem rákszűrést csinál, azt hüvelyi ultrahanggal intézte volna el.
Tudom hogy működik a rákszűrés.
Csak azt tudom/éreztem hogy a kacsát bevezette, de azt hogy esetleg mintát vesz, olyat egyátalán nem és most felmerült ez a kérdés hogy máshoz is kell e.
Kaptam papírt, de azon nincs ilyen.
Az oldalon ez van:
Nőgyógyászati vizsgálat, tanácsadás
22 000 Ft
Nőgyógyászati vizsgálat, tanácsadás cytológiai (LB) szűréssel, tájékozodó ultrahanggal
27 000 Ft
Hát én 22ezer Ft-ot fizettem, viszont szűz vagyok és akkor kb felesleges csinálni rákszűrést. Én is csak találgatok, mert tényleg fogalmam sincs😄 Tényleg, a kacsát éreztem, de mást egyátalán nem. Nem tudom hogy olyat szoktak e hogy csak megnézik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!