Mi lehet a baj? Érdemes nőgyógyászhoz menni emiatt? 19/L
Az a gondom, hogy már egy ideje ha felnyúlok a hüvelyembe, a hátsó falán érzek egy kis dudort. Nem kemény, inkább puhább, és rendszeresen változik az alakja, helye. Nem fáj, inkább ha megnyomom mintha a végbelemben éreznék valamit, hiszen ahhoz van közel.
Semmi egyéb panaszom nincs, ezért ötletem sincs, mi lehet. A mozgás nem esik nehezemre miatta, nem is érzem, ha nem tapintom ki direkt. Még a karantén után hívtam nőgyógyászt miatta, de elhajtottak, mondván nem lehet komoly gond.
Hüvely/végbélsüllyedést elég valószínűtlennek tartom, még nem szültem (sőt, szűz vagyok), és nem is voltam kitéve komoly fizikai munkának mostanában. Persze valamennyi esélye lehet.
Valószínűleg a méhszájadat érzed.
Köszönöm a válaszokat!
Természetesen nem a méhnyakamról van szó, mint írtam, másik oldalon van a dudor.
Két dolog lehet. Vagy a méhszájad, vagy a végbélben lévő székletet tapintod a hüvelyfalon keresztül.
A méhszáj normál helyzetű méh esetén inkább a mellső falon tapintható (mivel a méh előrefelé dől), de hátrahajló méh esetén tapinthatod hátul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!