Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Megváltozott ciklus, mi lehet...

Megváltozott ciklus, mi lehet az oka? Érdemes nőgyógyászhoz fordulni?

Figyelt kérdés
Kb. 28 naposak a ciklusaim és 5 napig tart a menstruációm. De az elmúlt 3 alkalommal azt vettem észre, hogy a 26. nap környékén kicsit vérzek, majd ez teljesen megszűnik, 1-2 napig barna folyásom van, aztán megjön rendesen és 5 napig tart. Tehát gyakorlatilag van előtte plusz pár nap, amikor meg is jön meg nem is. Mitől lehet ez? Az elmúlt időszakban történt pár változás az életemben, lehet lelki dolog állhat a háttérben? Ha most 4. alkalommal is ilyen lesz, inkább menjek orvoshoz?

2020. júl. 10. 00:53
 1/3 anonim ***** válasza:
47%

Lelki dolog. A doki ehhez felesleges.

Sportolj inkabb(futas,uszas,stb aerob mozgas a friss levegon) egyensulyba hozza a hormonrendszered!!

2020. júl. 10. 01:54
 2/3 anonim ***** válasza:
90%

Lehet endometriózis vagy alacsony progeszteronszint jele. Nem tudom, hogy mi más lehet.

Én arra tippelnék, hogy ha nincs egyéb problémád, akkor a nőgyógyász nem fog foglalkozni vele. Én rákérdeznék a következő rákszűrésen. De szerintem ha aggódsz, akkor menj el hamarabb, hogy megnyugodjál.

2020. júl. 10. 05:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Semmi más problémám nincs szerencsére, csak maga a vérzés változott meg, fájdalom vagy bármilyen más tünet nincs.
2020. júl. 10. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!