Szerintetek mitévő legyek?
Az a problémám,hogy duzzadtak az ágyéki nyirokcsomóim,és kellemetlen szagú folyásom van,de fehér,és elég kevéske,ez kb.2 hónapja.1-1,5 éve kezdődött barnás-sárgás folyás,ami kimondottan büdös volt,2-3 hetenként jelentkezett,de nem mentem el dokihoz.Tudom,hogy óriási baromság volt,de ez ellen már nem lehet mit tenni.
Csütörtökön megyünk nyaralni a családdal,1 hétvégére,hétfőn délben,kora délután érünk csak haza,ezért kedden reggel tudok elmenni orvoshoz.Ez a pár nap már nem oszt-szoroz,ha eddig vártam ugye?
Szerintetek mi lenne a jobb,ha inkább kérnénk nőgyógyászatra időpontot,és ott megvizsgálnának egyből,vagy inkább házidoki,és onnan nőgyógyászat?
Másik kérdésem,hogy mit mondjak a dokinak?
Eléggé félek,anyukám se tud semmit erről,alig beszélek vele bármiről is,de most muszáj lesz neki elmondanom:(
15/L
Mond el a tüneteket( amit most leírtál nekünk)
nem kell beutaló mehetsz egyből a nőgyógyászatra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!