Intimkehely belevágjak?
Èn csak azt sajnàlom hogy nem elöbb próbàltam ki!
Soha többet tampon!
A méret a mehszaj magasságától is függ. Ajánlom hormonmentes Janka videóját erről youtubeon.
Nekem S méretű van, fiatal vagyok még nem szültem, közepesen helyezkedik el a méhszájam és nincsen annyira erős vérzésem.
11es, orvosi szilikon, teljesen le lehet fertőtleníteni. Szerinted a műtéti szikével csak téged vágnak vagy akár valaki heréjét/agyát is egy alapos fertőtlenítés után?
A méretezés függ a vérzés erősségétől, a méhszájad magasságától, legkisebb mértékben függ a hüvely tágságától. Ha sokat vérzel érdemes nagyobb űrtartalmút választani. Nekem fogamzásgátló mellett alig van vérzésem, a legkisebb kehely is kitart egy napig.
A munkahelyes kommentre: a munkahelyen nem ugyan úgy zárható ajtajú mosdó van mint otthon? Vagy nálatok melóban bárki jöhet mehet amíg más a dolgát végzi?
Mióta kelyhet használok, nem görcsölök és rövidebb a menzeszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!