Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok,ti hogyan oldjátok meg...

Lányok,ti hogyan oldjátok meg a gyantázást párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Ugye a szőrnek kell egy bizonyos hossz,hogy gyantázni lehessen,és az érdekelne,hogy mit csináltok addig,amíg a szőr eléri a bizonyos hosszt? Lábra,és intim területre gondolok elsősorban. Utálok borotválni,mert másnapra visszanő a szőröm,de nem akarok szőrös lenni a barátom előtt.Milyen megoldást javasoltok erre az időszakra? Köszi előre is ♥

2020. júl. 29. 00:49
 1/7 anonim ***** válasza:
26%
Lézer.
2020. júl. 29. 00:53
 2/7 anonim ***** válasza:
67%

Én is lézerre vágyom, de ameddig koronavírus, addig semmi értelme, a végén félbemarad.

Sosem volt ebből gond. Azóta feleségül is vett :)

2020. júl. 29. 00:56
 3/7 anonim ***** válasza:
95%
Nem gyantazom, de a baratomat halalosan nem erdekli, mekkora a szor a labamon, altalaban kb 3 naponta borotvalkozom, de elofordul neha, hogy egy hetig nincs hozza kedvem. Nem izgatja az ilyesmi, hogy milyen hosszu a szorom itt-ott... Egyedul a honaljamat tolom le minden nap, mert az zavar.
2020. júl. 29. 01:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A barátomat ilyen szinten nem érdekli. Persze, nyilván én is jobban szeretem, ha sima meg ő is, de pár milis szőrön nem akad ki. És szerintem ez a normális...
2020. júl. 29. 07:42
 5/7 anonim ***** válasza:
88%

Ugyanazt tudom elmondani, mint azok, akik azt írták, hogy a párjukat nem zavarja egy kis szőr. Az enyémet se zavarta sosem pár mm. Természetesen sosem volt sehol dzsungel, magam miatt is vagyok annyira igényes, meg neki is tetszeni akartam. Normális kapcsolatban előfordul, hogy nem mindig tökéletes az ember, ezt a másik elfogadja, ha szeret. Közhely, de igaz.

Azért írok múlt időben, mert már az IPL kezelést végig csináltam, nem nő szőr sehol:).

2020. júl. 29. 11:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok mindig frissen borotvált, de sose érdekelte a párom, szoktam rendszeresen szőrteleníteni de attól még látott már szőrösen is, semmi problémája nincsen vele, tisztában van vele hogy ez ezzel jár.
2020. júl. 29. 13:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Személy szerint én jobban kedvelem ha nem csupasz a párom. Kicsit kiigazítva sokkal kívánatosabb mint 'kopaszon'. Hidd el, a párod így is úgy is imád, ha meg nem akkor gond van mert csak a húst látja benned.
2022. ápr. 13. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!