Visszatérő hüvelygomba?
Figyelt kérdés
2 hónapja szedek fogamzásgátlót. Első hónap közepén kijött rajtam és a páromon is a candida. Canestennel kentük mindketten, elmúlt. Most 2. hónap végén jött elő és enyhébb mint múltkor. Lehetséges hogy kitolódik és 3. hónapra már nem lesz? Most is canestennel kenjük mindketten. Én már helyre jöttem de a barátomnak múltkor is volt 1 hét kb.... Vélemény? Lehetséges hogy elmúlik magától amint a szervezetem megszokja a fogamzásgátlót?2020. júl. 28. 09:39
1/3 anonim válasza:
Neked huvelykup is kéne nem csak canesten, utána pedig egy-két hétig Micovag kapszula napi 1x
2/3 anonim válasza:
Igen!
Belső kezelés is kellene! Fontos, hogy használj hüvelykúpot is és krémet is!
3/3 anonim válasza:
Kell belső kezelés is(Canesten Combi pl), illetve orvos.
Nekem is sűrűn kijön sajnos, pedig amíg nem szedtem fogamzásgátlót, 4-5 évente volt ilyen gondom. Most 2-3 havonta előjön:(, csak nem mindig egyforma súlyossággal, van mikor enyhe, van mikor hozzáérni nem tudok, annyira fáj is. A gyógyszer hajlamosíthat rá sajnos. (lehet én abba is hagyom). A kezelés után használj hüvelyflóra regenerálót, hátha segít rendbetenni a flórád és nem jön ki többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!