Folyamatosan visszatérő hüvelygombából valakinek sikerült teljesen kigyógyulni?
Sziasztok! Rengeteg kérdés van ebben a témában,tudom. Az én kérdésem viszont az lenne,hogy sikerült-e valakinek kigyógyulni ebből a kínszenvedésből?
Nálam az a helyzet,hogy hosszabb-rövidebb idő után újra előjön,de inkább rövidebb időn belül. Természetesen voltam nőgyógyásznál többször is,a páromat is kezelte gyógyszerrel,krémmel. Nekem ami a leginkább bevált eddig az a Macmiror hüvelykapszula... Egy darabig szépen elvagyok vele,de kb másfél-1 hónap múlva újra előjön a probléma,és ez már nagyon idegesít. Nem szedek fogamzásgátlót,az étkezésen tudtam nyilván változtatni,egyáltalán nem iszom cukros italokat,jóval kevesebb édességet eszem,szedek jelenleg C és D vitamint,valamilyen vitamint egyébként mindig. Tampont használok,az OB-ről váltottam Ellen tamponra,az Ellen termékeknek használom az intim spray-t is,de teljesen tanácstalan vagyok. Tejtermékeket imádom,de arról is lemondtam már.
Valakinek van valamilyen tippje,hogy ezeken kívül mit lehet még tenni?
Babatervezés előtt vagyunk,attól tartok,hogy akkor is gond lesz ezzel a dologgal.
Úszni,fürdőbe nem járok egyébként. Fehérneműt magas hőfokon mosom,és odafigyelek,hogy pamut legyen.
Nagyon köszönöm a válaszokat!
28N
A babatervezés helyett menj el végre egy pszichológushoz. Addig is keress rá arra, hogy "szomatizáció". Amíg azt a témát nem teszed helyre magadban - szex, nőiség, anyaság, anyahiány, szoptatás, elfogadás, törődés, férfiak stb. - addig a hüvelygomba meg fog maradni, bármit is teszel ellene.
By the way: volt valaki a családoidban, aki mellrákban vagy "női" rákban halt meg? Jó volna ezt is kivesézni a szakival.
Nekem akkor múlt el végleg (kb 4 éve és azóta nem is volt) amikor orvost váltottam és ő végre a páromat is kezelte és ő is kapott krémet+tablettát (ugyanígy én is, csak én kúpot).
Ez mellett a kezelés közben és a kezelés után is mindent lecseréltem (ágynemű, törölköző). Wc-t lefertőtlenítettem. Ezt mind azért mert ezeken is megmaradhat és akkor ugyanúgy visszakapod.
Igyekeztem kerülni a cukros dolgokat.
Hallottam már olyant is hogy ezek az intim tusfürdők is eléggé felborítják a dolgokat de ez nem tudom hogy mennyire igaz.
Remélem mondtam valami újat is és segít :D
22/L
Ki kellene vezetni a nehézfémeket a szervezetedből,átállítani a táplálkozásodat drasztikusan.
Menj el ide egy mérésre: matrixdrops.com.
Én nekem is ez volt ami neked...igen. Teljesen meggyógyultam.
Jaj, elnézést, most olvasom, hogy nem szedsz fogamzásgátlót.
Akkor viszont nézess hormonpanelt. Nekem a nőgyógyász azt mondta, hogy ha ösztrogéndomináns valaki, akkor alakulhat így a hüvely ph-ja. Menj endokrinológushoz szerintem.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Nem volt a családban melldaganatos beteg,egyébként járok évente emlő ultrahang diagnosztikára. Most voltam pont egy hete.
Utolsó,neked is nagyon köszönöm! Erre rá fogok kérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!