Egyedi probléma vagy általános? A menses legerősebb napján annyira elszáll az erőm, hogy felkelni alig bírok. Lakáson belül is alig vonszolom magam, szédelgek meg nagyon rossz a közérzetem.
Figyelt kérdés
Pedig nem vérzek nagyon erősen mégis mindig ez van mindegy mennyit aludtam, mozogtam előtte. Vitaminokat is szedek de nem javítanak ezen. Tudom csak 1 nap de elég ijesztő érzés.2020. júl. 26. 13:20
11/20 anonim válasza:
Akkor nem igazán értem, hogy mit vársz tőlünk. :/ Vagy csak azt szeretnéd, hogy még öten leírják, hogy igen, nekem is ugyanez van?
12/20 A kérdező kommentje:
Hogy kötözködj azt mindenképp.
2020. júl. 26. 18:30
13/20 anonim válasza:
Hát, kérdező, én sem igazán értem, hogy most tulajdonképpen mit szeretnél, vagy mi értelme volt a kérdésednek. Csak panaszkodni akartál? Mert értelmes válaszra úgy látom csak kifogásokat keresel vagy nekiugrasz a másiknak. Úgyhogy én inkább már le sem írom, nekem mi segített, mert látom, arra incs igényed, csak sajnáltatni akarod magad.
14/20 A kérdező kommentje:
Látom idetaláltak az okoskodók. Olvasd már el a kérdést mi volt?
Nem kértem tanácsokat. Köszi aki valami értelmessel próbálkozott, de felnőtt nőnek azt ajánlgatni, hogy menjen nőgyógyászhoz. Húúúh....hát köszi magamtól nem jutott volna az eszembe. :D Valaki még privátban is megkeresett, hogy írassak fel másik gyógyszert? Vajon mire? Fáradtságra? :) Azt hittem ezeket a kérdéseket értelmes emberek olvassák.
2020. júl. 26. 22:01
15/20 anonim válasza:
De akkor mit akarsz? :D Mi volt a cél a kérdéseddel? :D :D
16/20 A kérdező kommentje:
Tanulj meg szöveget értelmezni, és megtudod. ;) Köszi nem várok több választ. És nem követem tovább a kérdést.
2020. júl. 26. 22:06
17/20 anonim válasza:
Milyen válaszokat vártál akkor? Most már végképp nem értem. Felteszel egy kérdést, és aki válaszol, azokat okoskodónak nevezed , meg meg vagy sértődve azon, hogy kaptál válaszokat a kérdésedre. Szerintem neked nem nőgyógyász kell, kicsit feljebb kellene keresni a problémát...
18/20 anonim válasza:
Ez amit leírsz lehet vashiány de pl policisztás ovárium szindróma tünete is.
Nem, nem normális, hogy ilyen fájdalommal jár a menzesz.
Én is egyet értek azokkal akik azt ajánlották, hogy vizsgáltasd ki. PCOS okozhat meddőséget, komoly probléma lehet.
19/20 anonim válasza:
Tuti, hogy a vérszegénységtől van. Próbálj meg a vas mellé folsavat is szedni (vagy B-vitamin komplexet, az olcsó), illetve egyél több olyasmit, amiben van. többen írták már, hogy jobban/gyorsabban beépült a laborjuk szerint pl. a céklalé, mint a vastabletta (de jó még a sok alma, marhahús, máj, spenót). Csalántea is szuper, ill. ha a a vérnyomásod is alacsony lesz (az is okozhat szédülést, gyengeséget), akkor meg próbáld ki a zöld teát. És egyél többször kis adagokat, hogy ne essen le a cukrod, meg figyelj, hogy igyál is bővebben.
20/20 anonim válasza:
Válaszolok a kérdésedre: egyedi probléma :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!