Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mik a tapasztalatok a konizáci...

Mik a tapasztalatok a konizációról?

Figyelt kérdés

P3 cin1-el műtenek jövőhónapban, és nagyon félek. Sokak szerint ilyen eredménnyel nem is szoktak műteni.

Ez a második ilyen eredményem, és az orvos műtétet javasolt.

Nem merek nemet mondani.

HPV meghatározás nem volt.

2020. júl. 25. 22:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne félj tőle! Nekem év elején csinálták, sokkal kevésbé volt rossz, mint vártam. Ha viszont nagyon nem érzed indokoltnak a műtétet, menj el egy másik nőgyógyászhoz is, és kérj a leleteid alapján másodvéleményt.
2020. júl. 25. 23:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Neked miért kellett?
2020. júl. 26. 07:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem loop konizációm (elektromos hurokkal történő kimetszés) volt januárban, méhszájseb miatt. Én is féltem tőle, de nem volt olyan vészes. A műtét után nem voltak fájdalmaim, csak egy icipicit görcsölt a hasam, de az is hamar elmúlt. Én kb egy héttel utána kezdtem el vérezgetni, ahogy gyógyult a seb, és kb 1-2 hétig tartott. De nem erős vérzés, csak pecsételés.
2020. júl. 27. 14:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Nekem 2 éven keresztül minden rákszűrési leletemen rajta volt, hogy van kóros hámelváltozás. Azt mondta a dokim, az első ilyennél még fölösleges a műtét, de ennyi idő után már lépni akart. El is mentem akkor a papírjaimmal egy másik orvoshoz, aki azonnal adott műtéti időpontot, pár nappal későbbre. Ez elég ijesztő volt, nagyon be voltam tojva tőle, de teljesen simán zajlott minden.

Ha van konkrét kérdésed, szívesen elmesélem a tapasztalataimat.

2020. júl. 27. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!