A Szent János Kórházban van Endokrinológia ?És kinek mi a véleménye a meddőségi részlegéről ?
Sziasztok!
Elég kellemetlen dologgal kapcsolatban kérek most tanácsot tőletek.Rendszertelen menzesz,Pcos stb miatt felkerestem a sokadik nőgyógyászt 2 hónappal ezelőtt azzal az indokkal,hogy 2 hete vérezgetek és szeretném ha megnézne,felírna valamit és ha a rákszűrést meg tudja csinálni akkor végezze azt is el.Szerencsére meg tudta csinálni a szűrést aminek az eredményét 2 héttel azután közölte is,negatív lett.A vizsgálaton természetesen sokat kérdezett majd a legfontosabb kérdés,szeretnék e babát.35 éves vagyok és 10 éve sikertelen a bababroject így természetesen igen,szeretnék.Onnantól ő akkor beutalna engem a Szent Jánosba és minden problémámat megoldják majd köztük ezt a vérezgetést is (állítólag). Még aznap felhívtam a Szent János kórházat,kaptam időpontot egy hónap múlvára ami most a következő hét hétfőjén lenne aktuális de ma reggel felhívtak,hogy szabadságolások vannak,rengeteg betegük van és nem lenne e gond ha eltolnánk egy héttel vagy kettővel az időpontomat.Nem örültem neki természetesen mert vártam ezt a napot,első konzultáció,meglátjuk mi hogy lesz vagy lesz e valahogy.Nos az én problémám jelenleg nem a teherbeesés bár tudom,orvosi segítség nélkül ez nem sikerülhet sehogyan sem.Hanem a nőgyógyászomhoz amikor elmentem akkor már 2 hete véreztem,nem úgy mint mikor megjön hanem jóval gyengébben de na,akkor is vér.Azóta eltelt másfél hónap és a problémám azóta is szüntelenül fennáll.Tehát itt tartok a 2.hónapnál és ez a vérzésem azóta is megvan ami tönkreteszi az életemet lassan és még az ép eszem is lassan elmegy annyira kivagyok idegileg és lelkileg egyaránt.A nőgyógyászom azt mondta,hogy a Szent Jánosban minden lehetséges vizsgálatot meg fognak csinálni de ha gondolom párat ő is meg fog tudni csinálni ott a rendelőben.Oké doktor úr de a vérzésemmel mi van ?Ne idegeskedjek,mondta.....rendben is van ez így de eltelt 2 hónap.Tőle nem kaptam gyógyszert,ami netán elállítaná.Várok a Szent Jánosra,hogy ők mit fognak mondani de az első konzultáción gondolom sokra nem számíthatok.Nem tudjátok esetleg,hogy a kórházban van Endokrinológia is?Úgy érzem nekem oda kellene mennem de mivel a dokim azt mondta,megoldanak a kórházban mindent így külön Endo dokit nem kerestem.Nincs az az Isten,hogy tovább tűrjem lelkileg már ezt az állapotot :( Nem fáj semmim,a rákszűrésem is negatív lett.De az életem lassan teljesen tönkremegy.Kérlek adjatok tanácsot.Várjak még a kórházra,igaz márcsak 1 hét,vagy keressek fel másik orvost vagy mit tegyek ?Nem tudom volt e valamelyikőtök már ilyen helyzetben de....én már teljesen el vagyok keseredve.Köszönöm a válaszaitokat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!