Hány éves kortól lehet egyedül menni nőgyógyászhoz?
Figyelt kérdés
Minden havinál egyre jobban faj a hasam...a mostaninál már nem bírtam felkellni az ágyból..(pedig brutál nagy a fájdalom küszöböm)mondtam anyumnak, hogy jó lenne ha elmennénk, mert lehet, hogy gebasz van..erre annyit mondott lekezelően, "hogy az agyad fáj nem a hasad"...16/L2020. júl. 22. 19:22
21/33 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm!☺️
2020. júl. 23. 01:15
22/33 anonim válasza:
Szívesen!
Más kérdésed van? Szívesen válaszolok.
23/33 A kérdező kommentje:
Jelenleg nincs, ha van még ezzel kapcsolatban akkor még írok ide☺️
2020. júl. 23. 12:19
24/33 anonim válasza:
Szerintem nem a gyereknőgyógyászatra kell menned. Annyira nem vagy már gyerek, az kifejezetten kicsiknek való.
25/33 anonim válasza:
Ha jó a kapcsolat, simán lehet apukával is menni. Egy tapasztalt felnőtt férfi többet is tud segíteni, mint egy egykorú barát.
26/33 A kérdező kommentje:
Sajnos nálam egyik szülö sem megértő..legalább is velem szemben nem...így csak barátomra támaszkodhatok..mivel úgy konkrétan barátaim sincsenek...😅😞
2020. júl. 23. 23:58
28/33 A kérdező kommentje:
Mindenképpen
2020. júl. 24. 15:54
29/33 A kérdező kommentje:
Na hali, lehet hülye kérdés, de csak a vizsgálatért kell bármit is fizetni?😅 Bocsi a hülye kérdésért..😅
2020. júl. 28. 22:31
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!