Miért jött meg a menstruációm, miközben még szedem a fogamzásgátlót?
Figyelt kérdés
Még csak a 8.napja szedem a fogamzásgátlót,és ma reggel megjött.A múlt héten volt epeműtétem,és nem tudtam rendesen bevenni a napi adagot,így másnap vettem be kettőt(tudom h ezt nem szabad,de nem akartam kihagyni egyet).Már 2éve szedem és ilyet még nem csinált,h közben megjött volna.
Lehet h felborúlt a szervezetem a műtét miatt+h bevettem kettőt??
2010. aug. 3. 11:57
1/4 anonim válasza:
nem jött meg, köztivérzésed van...
2/4 A kérdező kommentje:
De nem értem h eddig miért nem volt???
2010. aug. 3. 12:25
3/4 anonim válasza:
Attól, hogy egy napon vettél be kettőt, még kihagyásnak minősül és NEM VÉD, ezt tudd!
Valószínűleg emiatt jött meg.
Ha ezután normalizálódik a helyzet, akkor minden oké, ha egyész hónapban vérezgetsz és/vagy jövő hónapban is lesz ilyen, akkor sajna másik bogyót kell kérned a dokitól.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a második hozzászólónak!!!:-)
2010. aug. 3. 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!