Menstruációnál, ha betétet teszünk a bugyiba, sok lány miért húz erre még egy bugyit? Hogy ne mozduljon el a betét, vagy ne ázzon át?
Figyelt kérdés
2020. júl. 21. 07:21
11/15 A kérdező kommentje:
Igazából nem csak a pisit, de a vért is letörlöm olyankor, mert két-három törlésnyi papír is véres szokott lenni. Szóval törlés nélkül nem hiszem, hogy jó lenne.
2020. júl. 21. 13:58
12/15 anonim válasza:
Már hogy ne kéne törölni?? Fertőzéshez vezethet, ha nem törli meg valaki pisilés után.
13/15 anonim válasza:
én nem 2 bugyit hordok hanem harisnyát hordok szoknyával és akkor nem kell 2 bugyival bajlódnom.a hari helyén tartja a betétet a szoknya meg véd a láthatás ellen
14/15 anonim válasza:
Nem szoktam, és nem is hallottam még ilyet.
15/15 anonim válasza:
sima pamut bugyit veszek olyankor, betét helyén marad :)
de a harisnya az tényleg a helyén tartja :) én is van, hogy ugy öltözöm olyankor :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!