Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Egy nap ha 12 órakor berakaom...

Egy nap ha 12 órakor berakaom a betétet mikor kell hogy cseréljem erősebb vérzésnel?

Figyelt kérdés
Le tudnátok írni hogy mikor cseréljem?

2020. júl. 20. 22:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Amikor megtelik bakker...Honnan tudjuk, hogy neked mennyi idő alatt fog megtelni? kimész WC-re és megnézed.
2020. júl. 20. 22:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
2-3 óra után már cserélek, főleg ebben a hőségben.
2020. júl. 20. 22:42
 3/6 Metionin ***** válasza:
90%
Azt neked kellene látni/érezni. Nekem anno egy 45 perces tanórát sem bírt ki egy betét. Honnan tudjuk, hogy neked milyen erős vérzésed van? Nézegesd fél óránként és látni fogod hogy mikor van tele.
2020. júl. 20. 22:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem is telik meg, azért 4-5 óra múlva ajánlatos cserélni mert nem túl higiénikus ha egész nap ott pang a bugyidban.
2020. júl. 20. 22:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem azt egy nonek éreznie kellene, hogy mikor nem érzi mar jol magát. Én legalábbis erzem hogyha erosebb a verzesem, hogy mikor folyik ki sok. Es en akkor cserélek.
2020. júl. 21. 00:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Neked kell tudnod. Ha nem érzed, hogy "folyik ki annyira", akkor maximum 4. óra, de az sem baj ha 2-3 óra múlva cserélsz, ahogy neked megfelel. Én az erősebb napokon inkább előbb cserélek, mintsem hogy átázzak.
2020. júl. 22. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!