Engem még az is érdekelne hogy ez az oldat miben más mint a másik kenőcs...
2009. jan. 4. 21:13
2/16 anonim válasza:
Most itt a fenti kérdés a kérdés, vagy amit a válaszba írt valaki? Áááá,kész.
Én ezt az oldatot használom, az orvosom szerint ez 1-2 hét alatt megszünteti a problémát. Így legyen. És csak vényre kapható.
2009. jan. 23. 12:02
3/16 anonim válasza:
a kérdés volt a kérdés csak engem is érdekelt, plusz még néhány is.
Közben én is vettem vény nélkül!!! mivel a bőrgyógyászhoz majd 18.ára kaptam időpontot. a hatás az első kezeléssel azaz 3 kenés után elmúlt a 4. 5. napra. fertőzött nagyjából 2 hónapja voltam... kb ekkor jelenhetett meg az első..így volt már néhányom
2009. jan. 31. 20:35
4/16 anonim válasza:
ez érdekes.
A papirján is rajta van hogy kezelés 3 hét.nem tudtam h van kenöcs is az milyen?
2009. febr. 9. 12:59
5/16 anonim válasza:
sziasztok én használtam azt mondta a doki hogy 2 hétig kell használni 3 kened 4 pihi.egy hét és már nem volt semmi elmult:)szerintem jó
2010. ápr. 25. 15:18
6/16 anonim válasza:
3 nap alatt leszedte az én és a párom kondilómáit.igaz nagyon fájt mert kimarta a bőröm, volt h abba a 3 napban ülni alig birtam.párom szépen ecsetelgetett mind végig, majd mikor abbamardt az ecsetelés bekenegetett ott lent neogranormonnal.nem volt olyan vészes ez a kondilóma dolog mint vártam :)
2012. jún. 7. 21:36
7/16 anonim válasza:
nem is tudtam h vény nélkül lehet kapni!
más választas nem igazan van,mert nagyon keves oldat van erre,vagy a többi drágább.az immunrendszert kell erösiteni,mert hiába marrja le,2 napra rá kijön máshol,ördögi kör.
2012. jún. 8. 14:14
8/16 anonim válasza:
Immunerősítéshez valami olcsó de hatásos gyógyszer tudnátok ajánlani?:) (ugyanez a hpv-s ecsetelgetős problémám van)
2012. okt. 29. 14:39
9/16 anonim válasza:
Menszesz alatt is használni kell az ecsetelőt, ha úgy jön ki a 3 nap használat 4 nap szünet folyamata?:)
2012. okt. 30. 14:07
10/16 anonim válasza:
hát én ecseteltem igen igaz amit irtok hogy eltunt pár napra rá de késöbb azért figyelgessétek mert visszanő nekem eltunik és pár honapra rá ugyan ott van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!