Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Észreveszi a Nőgyógyász, hogy...

Észreveszi a Nőgyógyász, hogy már szültem és baj ha nem mondom el?

Figyelt kérdés
Volt.nagyon régen. Nem akartam megölni, örökbe adtam. Nem akarok erről beszélni. Komoly munka és sok terápia hozott valamelyest helyre. Viszont most a férjemmel kisbabánk lesz
2020. júl. 20. 16:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
69%
Kedves kérdező, en nagyon tisztelem amit tettel. Esélyt adtál a gyermeknek egy csodás életre, megajandekoztal egy családot egy olyan dologgal amit feltehetően nélküled soha nem kaptak volna meg és eleg bátor voltál hogy ne rögtön abortuszra menj, mert akkor gyorsan túl is vagy az egészen...jo döntést hoztál
2020. júl. 20. 17:40
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Alabecsulod a nogyogyasz kepessegeit minden teren. Egyreszt latja, masreszt hogy jonne ahhoz, hogy itelkezzen. Ezen kivul honnan kene tudnia, hogy mi lett a gyerek sorsa?
2020. júl. 20. 18:03
 13/13 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem azt meg tudja állapítani,hogy szültél-e .

A gyerekről biztos nem fog semmit kérdezősködni , nem érdekli,maximum az,hogy volt-e problémád az előző terhesség és/vagy szülés alatt .

Ne tagadd le semmiképpen ,mondjuk szerintem értelme sincs,mert úgy is észreveszi a vizsgálat alatt .

2020. júl. 20. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!