Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Észreveszi a Nőgyógyász, hogy...

Észreveszi a Nőgyógyász, hogy már szültem és baj ha nem mondom el?

Figyelt kérdés
Volt.nagyon régen. Nem akartam megölni, örökbe adtam. Nem akarok erről beszélni. Komoly munka és sok terápia hozott valamelyest helyre. Viszont most a férjemmel kisbabánk lesz
2020. júl. 20. 16:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%
Egyértelműen észre veszi! De mond el neki őszintén, ő nem itélkezhet,és köti is az orvosi titoktartás.
2020. júl. 20. 16:44
 2/13 A kérdező kommentje:
Szégyeld magad, hogy ilyen rosszindulatú vagy. Jangee nevezetű fogamzásgátló tablettát szedtem oda figyelve minden nap ugyan abban az időben (ha már ilyen kiváncsi vagy).
2020. júl. 20. 16:51
 3/13 anonim ***** válasza:
83%

Nem tudom, minek kell bántani a kérdezőt. Nektek így jobban esik este lefeküdni? Nem a véleményeteket kérdezte az örökbeadással kapcsolatban.

Egyébként ne titkold el az orvos elől, de valószínűleg amúgy is észreveszi.

2020. júl. 20. 16:52
 4/13 A kérdező kommentje:
Tudtam milyen élet vár rá akkor mellettem. És milyen egy olyan szülő mellett(akit én választottam ki) ami megtud adni neki mindent. Itt nem az számit en mit érzek
2020. júl. 20. 16:53
 5/13 anonim ***** válasza:
80%

Szörnyű ember vagy ha a abortálod mert az gyilkosság, szörnyű ha örökbeadod mert milyen anya vagy, mi 16 évesen megtartottad? És mire fel ki neveli fel? A szüleid?

Sajnos vannak emberek akiknek semmi nem jó :( az orvosnak mondd el, eü okokból de nyugi köti a titoktartás :) az itteni válaszolokra akik csak okoskodni jönnek fel ne is hallgass :) esélyt attal a gyerekeknek egy jobb életre! Egy helyzetből ahol csak rosszul lehet dönteni te a legjobbat hoztad ki :) egy gyereket megmentettél és egy szülőpárost boldoggá tettel.

2020. júl. 20. 16:55
 6/13 anonim ***** válasza:
84%
Igen, észreveszi és nem, nem érdemes eltitkolni. Benne van amúgy a betegeletutadban is. A férjed tudja?
2020. júl. 20. 16:55
 7/13 anonim ***** válasza:
87%
Igen, észreveszi. Megmondod hogy nagyon fiatal voltál és örökbe adtad, ha megkérdezi. Nem kell szégyellned. A korábbi kommentelőkkel ne törődj, hidd el nekik ettől jobb a kedvük. :D Csak mert nem értenek valamit máris ítéletet mondanak. Hidd el, ha megtehetnék halálra köveznének, de ne is figyelj rájuk. Jól tetted a hogy a lehető legjobb döntést hoztad, ne most gyötörjön a bűntudat. A jövöőre gondolj. Bátran ebszélj az orvossal, ha mégis megjegyzést tenne, állj ki magadért. Nem muszáj bunkó orvoshoz járnod, vagy vidd be magaddal férjed.
2020. júl. 20. 16:59
 8/13 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem nagyon-nagyon tiszteletre méltó, hogy 9 hónapot feláldoztál az életedből, egészségedből, testedből - nem gyerekjáték egy gyereket kihordani és megszülni! - és CSAK a kisgyereked érdekeit szem előtt tartva képes voltál lemondani róla, nem azzal foglalkozva, hogy neked rossz lesz, hanem azzal, hogy a gyereknek legyen jó.

Ehhez mérten az, hogy itt mit mondanak a névtelen írogatók, vagy mit gondol az orvos, teljesen lényegtelen.

Ez az én szememben az igazi emberi nagyság, anyai önzetlenség.

Bárcsak mindenkinek ilyen anyukája lehetne. Gratulálok neked hozzá! És a legjobbakat kívánom a kisbabádhoz.

2020. júl. 20. 17:10
 9/13 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem mond el. Úgyis látják. Illetve fontos tudniuk hányadik terhesseg. Amúgy meg a bizalom oda-vissza működik. Tehát nem csak neked kell bizalmat adni az orvosnak, hanem fordítva is. Egy titokkal, hazugsaggal(hogy nemmel válaszolsz a korábbi terhessegre ) csak a bizalmatlanság alapozó meg. Ha az új párod nem tud erről akkor első alkalommal mond el az orvosod nak hogy nem szeretnéd ha erről tudna. Sajnalom hogy ez történt veled a múltban, ne hagyd magad ezekkel a seggfej kommentek kel, senki nem tudja milyen életed volt. (seggfej kommentelonek üzenem hogy akár bantalmazhattak is és úgy fogant,nem tudható milyen oka volt, előbb kérdezel mielőtt ne szakertesz te bunkó!) Nagy bátorság volt megszulni és nem az abortuszt választani. További sok boldogságot és az ujrakezdeshez erőt kivanok!
2020. júl. 20. 17:11
 10/13 anonim ***** válasza:
49%

Igen, észreveszi. Mondd el, de ha normális, nem fog kérdezni semmi személyeset. Csak max szakmai szempontokat, hogy hány éve volt, volt-e komplikáció, egészséges baba, stb.

Ha pedig faggat, hogy miért, vagy még rosszabb, ítélkezik, akkor válts orvost.

2020. júl. 20. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!