Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet hogy terhes vagyok?

Lehet hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

A baratommal fel ev alatt egyszer csinaltuk gumi nelkul es akkor is csak 5tolas volt

Nem elvezett el a baratom

Elovaladek sem jott ahogy neztuk

De viszont

Mostanaban tobbszor van hanyingerem es faradekony vagyok

Es ez 2napja megy nalam

Szombaton tortent az hogy guminelkul volt az aktus

Kerlek segitsetek😔

2020. júl. 15. 11:17
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Tudod,van olyan szuper találmány hogy terhességi teszt. Talán ha kipróbálnád ezt a találmányt,akkor választ is kapnál a kérdéedre.
2020. júl. 15. 11:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok szakértője a témának, de azt gondolom, hogy 4 nap elteltével még nem nagyon vannak ilyen tünetek. Nem csak ráparázol és beképzeled magadnak?
2020. júl. 15. 11:23
 3/9 anonim ***** válasza:

Mikor kellene megjönnie? Ha nem jön meg a napján, akkor tesztelj.

Egyébként szerintem nem vagy terhes. Az aktus óta 4-5 nap telt el. Ha terhes is lennél, ennyi idő alatt nem lenne hányingered.

Menj el nőgyógyászhoz és írass fogamzásgátlót.

2020. júl. 15. 11:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen, lehetséges. Tesztelj, aztán kiderül.
2020. júl. 15. 11:24
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha teherbe is estél, még nem érezhetnél tüneteket. Még a beágyazódás sem történt meg szombat óta, szóval biztosan nem a terhesség miatt vagy rosszul.

Ha teherbe estél, akkor kb két héttel az aktus után éreznél először bármit, de ez sem biztos. Ha nem jön meg a menstruációd, akkor kell csak aggódni. Ennyitől valszeg nem lesz baj, mi is csináltunk ilyent, de nem ért annyit az egész, hogy utána egész hónapban rettegjek. Szóval ne aggódj.

2020. júl. 15. 11:25
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
4 nap után nem lenne hányingered. Tesztelni is felesleges még vagy másfél hétig. A teherbeesés egy hosszabb folyamat, nem lehet a kamaty után fél órával megjósolni, hogy bekaptad-e a legyet....
2020. júl. 15. 11:26
 7/9 A kérdező kommentje:

Koszonom mindenkinek a valaszokat

Akkor lehet csak valamit elkaptam

Menstruaciom viszont 2hete volt utoljara

2020. júl. 15. 11:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha szombaton történt, akkor még semmit sem érezhetsz, akkor sem, ha tényleg terhes lettél. Egyébként nagyon kicsi az esélye, de akkor sem jó ilyennel játszani.
2020. júl. 15. 11:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Beképzeled, azért ennyire gyorsan nem megy:D
2020. júl. 15. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!