Ez pattanás lehet vagy valami más?
Figyelt kérdés
1-2 napja kezdtem el érezni, hogy törléskor vagy törölközéskor de ha csak hozzá érek fáj valami. Azt hittem csak erősebben értem hozzá és amiatt, de aztán megnéztem és látszik ott valami, igaz csak alig észrevehetően. Ott kemenyebb is picit. Annál a lógó résznél vagy hogy is mondjam, tehát a kisajkak végén van ez. Sima bőrszínű mint a többi rész, csak érzem azt a kis dudort, pattanásra hasonlít. Amúgy magában nem fáj, nem is érzem csak akkor mint amit fentebb említettem. Vajon mi lehet ez, lehet ott pattanás? Fertőzésem még sosem volt, nem hinném hogy az.
Jövőhéten fogok menni nőgyógyászhoz más okból kifolyólag, ha addig is így lesz megmondom neki, de addig is érdekelne, hogy valakinek volt-e már hasonló.
2020. júl. 14. 17:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!