Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem múlnak a pattanásaim...

Miért nem múlnak a pattanásaim az arcomon??

Figyelt kérdés

Már mindent próbáltam. Vitaminokat, szépségvitamint, víz minden mennyiségben, kiiktattam a chipseket, sok cukrot, mogyorókat mindent.

Kenem reggel este, maszkok, sima víz, egyszerűen nem tudok mit csinálni vele.

Voltam bôrgyógyásznál, használtam fekete/teafa/citromfű szappant, szedtem rá gyógyszert... semmi :(

Nagyon csalódott vagyok, 22 évesen már nem kéne lenniük, hormonproblémáim nincsenek.

2020. jún. 30. 09:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Talán kellene egy hormonvizsgálat és egy endokrinológus, ha már túl vagy a bőrgyógyászaton.
2020. jún. 30. 10:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Ajánlom Tajti Ildikó (Tindigo) videóit és a blogját, nekem 26 évesen az ő tanácsai hozták helyre a bőröm.
2020. jún. 30. 17:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Ahogy az 1-es írta kérj egy hormonvizsgálatot, lehet PCOS, pajzsmirigyprobléma is akár.
2020. júl. 1. 20:55
 4/4 anonim válasza:
Roaccutan az egyetlen ami fixen eltűnteti és hibátlan lesz utána a bőröd, vérvétel után bőrgyógyász írja fel én csak egy hónapig szedhettem mert volt nehány érték a vérképemben ami alapból is ketszer magasabb volt mint az átlag de ezután konkrétan nem jöttek ki új pattanások csak maximum havonta 2-3 kisebb, a hegeket az ordinary egyik hámlasztójával szinte már teljesen eltűntettem. Hozzáteszem nekem nagyon durván bevolt gyulladva es tele volt pattanással az arcom egész oldala mostanra szinte teljesen eltűntek.
2020. júl. 2. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!