Miért nem állnak a sorok a női wc előtt amióta koronoia
van?
Figyelt kérdés
Korábban az ikea meg hasonló létesítmények női wc-i előtt mindig sor volt. Az emberek pillanatnyilag ugyanúgy kimozdulnak mint a hisztéria előtt. Mégsem látom ezt a sorbanállásosdit.
Most rájöttek, hogy annyira nem is kell nekik? Vagy ez csak ilyen társasági esemény volt eddig, higy együtt ácsoroghatnak, de most rájöttek hogy az egészség fontosabb?
"Az emberek pillanatnyilag ugyanúgy kimozdulnak mint a hisztéria előtt." Nem! És nem hisztéria! (Mellesleg irigyellek a gondjaidért!)
2020. júl. 14. 07:24
2/10 A kérdező kommentje:
1 valószínű én is téged a tieidért.
2020. júl. 14. 07:30
3/10 A kérdező kommentje:
Csak a kérdésre nem sikerült reagálnod, a körítésre igen. Jártam németeknél, ott tényleg kevesebbet mozdulnak ki. Magyaroknál minden tömött volt 2 hete, amikor ott jártam.
2020. júl. 14. 07:33
4/10 anonim válasza:
Koronavírus miatt gondolom aki csak tudja most visszatartja hazáig, esetleg a pisilősebbek most nem járnak ilyen helyre.
2020. júl. 14. 08:10
5/10 anonim válasza:
Nekem gyakran kell WC-re mennem, és most a vírus miatt nem merek nyilvánosra menni, ezért nem megyek el messzire.
2020. júl. 14. 12:28
6/10 anonim válasza:
A korona miatt nem mertek WC-re elmenni pisilni? Ez most komoly???
Eleve maszkban vagy (mivel ugye a WC-k az áruházak/éttermek területén vannak ahol kötelező a maszk), másrészt meg WC használattal nem terjed a vírus, főleg, hogy amúgy se ülsz rá...
2020. júl. 14. 16:37
7/10 anonim válasza:
Kilincsen, akasztón lehet vírus.
2020. júl. 15. 07:46
8/10 A kérdező kommentje:
6: mondjuk a maszkról két féle
Véleményt hallottam. A: nem ér semmit. B: nem a viselőjét védi hanem a környezetét. És ez az op-Maszkra vonatkozik, Nem az ilyen házilag tákolt rongyokra.
2020. júl. 15. 14:53
9/10 anonim válasza:
Sok helyen bezárták a nyilvános mosdókat a vírus miatt, csak a dolgozók használhatják, vevők, vendégek nem. Nálunk is be kellett volna zárni, csak mi jófejségből megengedtük, hogy használhassák.
2020. aug. 2. 11:04
10/10 anonim válasza:
Hát én még nem találkoztam bezárt mosdóval, pedig jártam már a korona óta több tescoban, Auchanban, plázában, stb. Annyi korlátozást vettem csak észre, hogy csak minden második csak működik, meg a kézszárítót kikapcsolták. De a WC ugyanúgy használható.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!