Mit csináljak, ha megint megjött?
Figyelt kérdés
Az elmúlt 5 hétben már 3-adjára jön meg. Ezek előtt 30-35 naponta volt menstruációm. Nem tudom mi történhetett. Nagyon meg vagyok ijedve. A válaszokat előre is köszönöm! 18L2020. júl. 9. 20:51
1/5 anonim válasza:
Lelki dolog+stressz+hormonális.
Eü.küretet ne engedd, mert hiába lesz megcsinálva, amíg a lelkedet nem teszed rendben,nem leszel rendben. Akár 18 vagy, akár 30.
2/5 anonim válasza:
Nőgyógyászt, dokit mindenkép kérdezd meg inkább.
Ha minden jó, akkor valóban lelki lehet.
Egy vizsgálat nem árt inkább.
3/5 anonim válasza:
Ha egyszeri alkalom, akkor még nem kell vele foglalkozni, hacsak nem elhúzódó erős a vérzés, mert azt mióma, vagy polip is okozhatja. Akkor viszont nőgyógyász, és az eü. küret, vagy műtét a megoldás.
4/5 anonim válasza:
Ez sok. Doki.
Tudom konnyu mondani, de felnivaloja annak van inkabb, aki egy ilyen tunetsor utan legyint egyet es evek mulva megy orvoshoz.
Ha mar arra jarsz, a HPV elleni injekciot adasd be, ha nem volt még. ;)
5/5 anonim válasza:
Szia nekem egyszer volt olyan hogy tartott 4 napig aztán egy másfél hét múlva megint megjött kb. 3 napra ás én sem értettem ezt magamnál. Szerintem menj el egy orvodhoz aki tud segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!