Első látogatás a nőgyógyásznál. Segítenél egy kicsit?
Sziasztok!
Pár napja arra figyeltem fel, hogy odalent viszketek és a fehérfolyásnál sűrűbb túrós szerű anyag jön belőlem.Eléggé piros is vagyok (talán a vakargatás). Felhívtam a kórházat és leghamarabb szerdára kaptam időpontot a dokinál.
Kérdéseim :
- doki előtt illik leborotválni és tök szörtelenül elmenni hozzá ?
- szép fehér fehérneműt illik felvenni ?
- nem fog úgy rámnézni , mint a véres rongyra, hogy elkaphattam valamit
- valamint olvastam, hogy hüvelyöblítést nem szabad végezni , mert ez bezavarhat az eredményekbe.
Mi pontosan a hüvelyöblítés?
Ha az amikor "teleeresszük" a hüvelyünket vízzel és ezzel ott belül is megtisztítjuk, akkor nekem ilyet muszáj csinálni. Különben míg itthonról elmegyek a dokihoz megint tele lesz a nemiszervem és a bugyim ezzel a túrós anyaggal aminek ráadásul szaga is van .
Kérlek segítsetek és lássatok el néhány jó tanáccsal
Előre is köszönöm, egy megijedt 17 éves lány
- doki előtt illik leborotválni és tök szörtelenül elmenni hozzá ?
ne a doki előtt borotválkozz, inkább otthon elmenetel előtt. de nem lenne baj, ha dúsan szőrösen hagynád.
mindenben jobb a természetes.
- szép fehér fehérneműt illik felvenni ?
azt veszel fel amit akarsz, és ebbe sehol senkinek nincs beleszólása. mindamellett ne fehéret, válassz valamilyen más színt, a fehér falra való, de üres és színtelen. az is igaz, hogy nemigen fogja látni, és családos ember lévén, nem hiszem, hogy jó néven venné a közeledést. hacsak nincs gondja a családjával, mert akkor minden lehet.
- nem fog úgy rámnézni, mint a véres rongyra, hogy elkaphattam valamit
nem nagyon fog rád nézni. nem arcokat vizsgál. a rongy az nem, de a véres az stimmel, havonta egyszer.
- valamint olvastam, hogy hüvelyöblítést nem szabad végezni, mert ez bezavarhat az eredményekbe.
dehogynem szabad, de csak szájjal.
Mi pontosan a hüvelyöblítés?
amikor a két lábad közé alád guggolnak, és erősen rátapasztott szájjal a nemi szervedből kiszívnak minden folyadékot, nedvet. majd gurguláznak, öblögetnek vele, és végül lenyelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!