Nagyon csúnyák a melleim, pedig fiatal vagyok, miért?
16 év. vagyok, szóval fiatal. Ilyenkor mindegyik barátnőmnek feszes. Nekem meg elég kicsik és olyanok, mint az aszalt szilvák. Plusz nagyon lógnak. Tornázok, fitt vagyok, ez nem lehet baj.
Milyen egészségügyi problémát
(problémákat) jelezhet?
Akinek volt már ilyen problémája mi volt a megoldás?
A család többi nőtagjának milyen?
Sajnos ez nagy eséllyel genetika, nem tudsz rajta sokat javítani.
Ha nagyon aggódsz, keress fel egy nőgyógyászt, ő talán tud tippeket is adni.
#6 Ja. Én is tettem fel anno neki ezzel kapcsolatos kérdéseket, meg is válaszolta.
Szűrésen meg ellenőrzi, hogy minden oké.
Ha gyanúja van valami más eredetű dologgal kapcsolatban, akkor meg szól, hogy milyen orvoshoz kéne ezzel fordulni.
Nincs semmilyen egészségügyi probléma.
Egyik barátnőmnek is így nőtt, ezzel az orvosok nagyon nem tudnak mit kezdeni.
Plasztikázást mindenképp felejtsd el, felesleges pénzkidobás egyrészt, másrészt meg esztétikailag nem éppen a legszebb.
Vannak erre a célra mellfeszesítő készítmények, amit alkalmazni kell.
Egy próbát megér!
De ha nem történne semmi változás, azt mondom, fogadd el így magad, ne másoknak felelj meg!
Hanem ÖNMAGADNAK!
Szóval ha egy pasi emiatt utasítana el, akkor ez ne a te gondod legyen, ne te érezd magad kellemetlenül, hanem neki kéne elszégyellnie magát mert nem te miattad lenne, hanem a melled miatt.
Ennél nagyobb tahóság a világon nincs!
Nem fog tetszeni neki a melled?
Tegyél rá magasról, az ő problémája legyen, ne a tiéd! :)
Fogadd el önmagad! :)
Amúgy a 8-as kommentelő vagyok
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!