Mit lehet tenni, ha egy válszoló tudatlanságában valótlanságokat ír a nők egészsége témában, ezzel félrevezet orvosi segítségre szoruló embereket?
Van egy válaszoló, eddig azt hittem, egy kb. 12-14 éves lány, de kiderült egy hozzászólásából, hogy fiú(!), aki rendszeresen félrevezető választ ad a nők egészsége témában feltett kérdésekre. Azt írja, amit a kérdező hallani akar, hogy nincs semmi baja, ne aggódjon. Ez sok esetben nagy bajt okozhat, mert a kezeletleg fertőzések és nőgyógyászati problémák meddőséget okozhatnak. Szerintem ez nem játék.
A válaszoló mindig hozzáteszi a válaszhoz ezt:
"kívánok Neked kiváló egészséget és életed minden pillanatára minden elképzelhető jót!!!"
Értem mit akarsz mondani,de a végeredmény mégiscsak az,hogy akár fiatal akár nem ha valami baja van egészségügyileg azt nem itt kell megtudni,hogy mi..Mindenki fél az orvostól.Én is..De ha baj van akkor sem itt fogok megkérdezni,hogy jó a joghurtos tampon a gombára,vagy a vérzek,és fáj ha pisilek mit tegyek..Elmegyek orvoshoz..
Továbbra is azt mondom,hogy aki elfogadja azt a tanácsot,hogy nincs semmi baj,az bizony megérdemli ami később lesz...
Ne legyünk már annyira buták,hogy olyan oldalon keresünk orvosi tanácsokat ahová bárki bármit írhat..
Tudod:Messziről jött ember azt mond amit akar..
Engem is zavar, de sajna tényleg nem tudsz mit tenni.
Ráadásul az az idegesítő, hogy néha a jó választ pontozzák le, vmi baromságnak meg adják a 100%-ot.
Nagyon örülök, hogy olvastad a kérdésemet, meg remélem, a rá kapott válaszokat is abszolváltad, és elgondolkoztál kicsit. Mellesleg nem írtam, hogy szándékosan vezetnéd félre a válaszolókat, csak azt írtam, "rendszeresen". Ezzel semmi valótlant nem mondtam, nem rágalmaztalak.
Mellesleg nem, nem szégyellem magam, ha csak néhányszor sikerült utánad eltakarítanom a szemetet, és ezzel megóvtam néhány tapasztalatlan lányt attól, hogy rád hallgasson, és emiatt a betegségének súlyosabb következményei lesznek, már megérte.
Maradj ki a női topikból fiú létedre, nagyon perverz szórakozás a női panaszokon, menstruáción meg hüvelygombán élvezkedned egész nap. Inkább keress maganak egy barátnőt, hogy ne itt kelljen kiélned magad. Vagy menj szépen a Férfiak egészsége topikba, és ott osztogasd az észt, ott majd nem tudsz megtéveszteni senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!