Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tapasztalt tampont használó...

Tapasztalt tampont használó nőktől kérdezném, h titeket nem idegesít, h a tampon madzagja ott himbálózik a lábaitok között, ha nincs rajtatok bugyi? Esetleg van valami tuti módszere erre a problémára?

Figyelt kérdés
Tudom-tudom, gáz ilyenkor bugyi nélkül lenni, de már most vagy 40 fok van a panelban az ötödiken, úgyhogy még egy vékonyka hosszított felsőt is nehezen tudok elviselni magamon, nemhogy egy passzos bugyit. Viszont este megjött a havim, és a tampon is csatasorba lett állítva. Totál más érzés úgy mensizni, h a nuni szabadon van és szellőzik, viszont a zsinórja nagyon idegesítő, ahogy megyek ott hintázik középen, ha leülök a popómat birizgálja, ha mocorgok a combomat, és nagyon zavaró, pláne, h most még egy picit hisztisebb is vagyok, mint egyébként.

2020. júl. 3. 19:53
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
52%

#20-as Te most aztán jól megmondtad, olvasd már hozzá a kérdésedet is!!! Megjött a havid, de totál más érzés mensizni is, h. a nuni szabadon van...

Ha már az objektivitást hiányolod, akkor legyen annyi gerinced, hogy mondd azt, hogy férfi vagyok, és kíváncsi, megkaptad volna a kielégítő választ.

2020. júl. 4. 00:23
 22/26 anonim ***** válasza:
75%
Ez a sok rizsa mihez kellett ennyire?? Ki jön par idegen idétlen, jelentéktelen választól ilyen idegallapotba? Es szerinted elolvassa valaki vegig??
2020. júl. 4. 05:10
 23/26 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező vajon miért magyarázod oldalakon keresztül a bizonyítványodat ha nincs vaj a füled mögött? Monjuk ha van akkor sem értem. Ha mégis nő lennél akkor is kaptál választ. Ha meg férfi vagy akkor lebuktál ennyi. Annyi jótanácsot írnék, hogy ha nem töltöd ki a kiegészítő részt nem kapsz ilyen válaszokat. Mert nőként bocsi de nem fér a fejembe ilyen ízlésten iromány hogy jön ki valakiből hátsó szándék nélkül? Ki a francot érdekel a "nunid". Belem kijön. Az kilómeteres szövegedet pedig senki nem fogja végig olvasni max az első pár sort. Unalmas, fárasztó, szánalmas és felesleges.
2020. júl. 4. 08:11
 24/26 anonim ***** válasza:
Előrehúzom a csikló felé és beteszem a nagyajkak közé
2020. júl. 4. 17:30
 25/26 anonim ***** válasza:

Az igen xD

Az asszony ilyen gimibigyóthasznál..

A csajok tudják a nevét tuti.

Becuppantod és belegyűlik a zaft xD

Aztán gondolom bizonyos időnként üríti..

Nem követem figyelemmel ilyenkor mit matat a budin de gondolom, hogy kezet is mos utánna.

Annál nincsen zsinór csak 1 kis pöcök a végén , hogy ko bírja szedni.

Betétet használ hozzá szal bugyit is.

Hátha valaki jobban leírja majd mi az a ketyere.

2020. szept. 9. 18:36
 26/26 anonim ***** válasza:

Jesszus 25ös.

Nem csak ez a hozzászólàs ijesztően rémítő és buta, de a tudat is, hogy ilyen embernek asszonya van. Ja és XD... 🙄

2020. szept. 9. 23:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!