Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tapasztalt tampont használó...

Tapasztalt tampont használó nőktől kérdezném, h titeket nem idegesít, h a tampon madzagja ott himbálózik a lábaitok között, ha nincs rajtatok bugyi? Esetleg van valami tuti módszere erre a problémára?

Figyelt kérdés
Tudom-tudom, gáz ilyenkor bugyi nélkül lenni, de már most vagy 40 fok van a panelban az ötödiken, úgyhogy még egy vékonyka hosszított felsőt is nehezen tudok elviselni magamon, nemhogy egy passzos bugyit. Viszont este megjött a havim, és a tampon is csatasorba lett állítva. Totál más érzés úgy mensizni, h a nuni szabadon van és szellőzik, viszont a zsinórja nagyon idegesítő, ahogy megyek ott hintázik középen, ha leülök a popómat birizgálja, ha mocorgok a combomat, és nagyon zavaró, pláne, h most még egy picit hisztisebb is vagyok, mint egyébként.

2020. júl. 3. 19:53
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! És ez a zsinór méretre vágása működik? Igazából én is gondoltam rá, de aztán elvetettem, egyrészt mert ha levágok belőle nem lesz hurok, amivel ki tudnám húzni,másrészt meg aggasztana, h szétsodródik kisebb szálakra.

Amúgy én még arra gondoltam, h egy kis darab ragtapasszal fölragasztom valahova a végét, ahol nem zavaró.

2020. júl. 3. 21:28
 12/26 anonim ***** válasza:
65%
Ne írjatok már neki. Erre veri. Nőként egy 10 évesnek is eszébe jutna a megegoldás. Nő egyebként sem ír ilyen marhaságokat ilyen stílusban. "Nuni szabadon van" normális vagy? Lebuktál fiacskám.
2020. júl. 3. 21:29
 13/26 anonim ***** válasza:
79%
Te beteg vagy komolyan mondom. Pöcsödet ragaszd fel.
2020. júl. 3. 21:30
 14/26 anonim ***** válasza:
18%
Utolsó, és ha erre veri, az nekünk miben fáj? engem nem zavar, de az inkább, hogy minden kérdéshez idair vki hasonlót
2020. júl. 3. 21:31
 15/26 anonim ***** válasza:
62%
Sírok kérdező. A nők (btw. férfiak) természetes rései tökéletesen eltüntetik a zsinórt, nem szükséges ragasztani.
2020. júl. 3. 21:34
 16/26 anonim ***** válasza:
29%
Akkor egymásra talaltatok. Te meg erre elvezel. Taps :D ehhez tenyleg lehéz mit hozzáfűzni. Talán annyit, hogy szánalmas. Jó mulatást nektek. Azért vannak naívabb fiatal lányok is akiket lehet zavar és nem szívesen asszisztalnának egy ilyen gyökér perverznek.
2020. júl. 3. 21:35
 17/26 anonim ***** válasza:
53%
Próbálj feldugni a seggedbe egyet :D
2020. júl. 3. 21:36
 18/26 anonim ***** válasza:
62%
A pöcsöd himbálózása nem zavar? :D hülyét kapnék tőle. :D
2020. júl. 3. 21:55
 19/26 anonim ***** válasza:
76%

Sz@r érzés lehet férfiként menstruálni, legfőképp tampont használni.

😂😂😂

2020. júl. 3. 23:53
 20/26 A kérdező kommentje:

😮😮😮😮😮

Úristen, látom működik a csordaszellem: az egyik kitalál valami baromságot, a többi meg egyből ugrik rá egymást hergelve.

Mind közül ez a brilliáns eszmefuttatás a kedvencem: "Tuti pasi vagy, mert tudnád, mit csinálunk vele"... Kikezdhetetlen logikai összefüggés, mert minden nő tampont használ és minden nő pontosan ugyanazt teszi vele, hát persze! De ez persze nem érdekes, juhééé, végre van kit csesztetni. Felőlem aztán mindenki azt gondol, amit akar, úgysem számít semmit: ha a többség szerint pasi vagyok, felőlem lehetek az is. Vagy nem. De ez lényegtelen is, mivel ti csak feltételeztek valamit rólam, viszont az igazság az itt van nálam. (Mondjuk az általában soha senkit nem érdekel)

Nos, ki lett írva egy kérdés aminek kapcsán kíváncsi lettem volna mások véleményére. Nőként, vagy férfiként, az ebből a szempontból totál lényegtelen. Mármint abból a szempontból, h egy pasiban miért ne merülhetne föl hasonló kérdés? És ebből hogy következik az, h akkor biztosan erre veri? Igen, biztosan, csak azt csinálhatja,hát mi mást?! :) Akkor ezen gondolatmenet szerint, ha egy pasi kérdez vamit mondjuk egy női ruhadarabbal kapcsolatban, az majd egyből egy mocskos perverz állat lesz, mert tuti erre veri?! Vagy mondjuk egy (csak, h témánál maradjunk) hapsi kérdez valamit a tamponnal kapcsolatban, azt azért teszi,h legyen mire kivernie, és még csak véletlenül sem azért, h a párjára való tekintettel szeretne bizonyos infókra szert tenni, amit mondjuk máshonnan nem tud?! Ugyanakkora esélyel lehet ilyen is a dolog mögött, de persze erre nem kapnák fel annyian a fejüket, mivel ez nem annyira bizarr. És ahogy látom az emberek itt ezt igénylik, még szerencse, h bőven vannak itt, akik kielégítik az effajta igényeket. Na de kanyarodjunk csak vissza: itt most az az új trend, h pasi csak pasis dolgokkal kapcsolatban kérdezhet, csaj pedig csak csajos dolgokkal? Érdekes amúgy, h ha

nő megy bele pasis témákba az tökre rendben van, viszont, ha fordítva, akkor az a pasi már rögtön egy beteg perverz állat aki itt élvezkedik a válaszokon. Hát gratulálok ehhez a kettős mércéhez, aminek kapcsán érdemes lehet azon a dolgon elgondolkozni, h miből is ered az a jelenség, h sok nő pasinak, sok pasi nőnek adja ki magát. Megsúgom: pont ez a fajta mentalitás gerjeszti a jelenséget! Úgyhogy meg merem kockáztatni, h az ilyen dolgokban azért jócskán van részetek nektek is, és ettől függetlenül itt háborogtok... (júúúj ehhez mondjuk nem árt egy kis önkritika, ami sokakból már kiveszett..)

Amúgy meg az egyik válaszolónak teljesen igaza van, akkor is ha kifigurázzátok, én is lépten nyomon belebotlok valakinek az agyszüleményébe: a válaszokra veri, azért sokat sejtet az is, h itt valakinek, vagy valakiknek egyből a pötsverés ugrik be kb mindenről, azért ez is elég beteges, hiszen mind csak feltételezéseket közlünk mivel bizonyítani senki nem tud semmit. Viszont, ha már feltételezgetünk, akkor miért pont ez miért nem akármi más?! Netán igazolódni látszik, h mindenki magából indul ki?! 🤔🤔 Ebbe nem is akarok belemenni, mert célom mások motivációi közt vájkálni. Meg egyébként sem érdekel különösebben. Viszont ami már komolyan érdekel: mégha valóban úgy is van, h vannak itt olyanok akik más válaszára élvezkednek, az nektek miért fáj? Van belőle bármi károtok, hátrányotok? Esetleg irígykedtek rá, h neki ennyi is elég hozzá. Vagy a fantáziát irígylitek tőlük (mert azért azzal nem árt tisztába lenni, h nyilván nem az egymás után pakolt betűk, szavak izgatnak fel valakit, hanem amit mögéjük tud képzelni), mert a tiétek kimerül annyiban, h "höhö, tuti erre veri". Bárki bármit is ír le, nincs róla semmi info, se egy arcot, de még egy nevet sem lehet mellé társítani, kvázi akárki írhatta, tehát ha valaki veri is, annak semmi köze sincs ahhoz aki írta. Vagy, ha pl a neten olvasok egy cikket, ami felizgat, és elkezdek masztizni rá egyet, akkor a szerző emiatt jogosan lenne kiakadva? Valaki nagyon ügyesen túltolta, és másokba is átültette ezt a válaszokra verjük dolgot, ami most totál komolyan, nem baromira mindegy. Számomra elég szórakoztató, erre így kiakadni, h (na most figyeljetek): h valahol a világban egy arctalan névtelen valaki, esetleg élvezkedik pár mondaton, amit szintén valahonnan a világból küldött egy arctalan névtelen valaki. És ti ezen vagytok úgy kiakadva?! 😃😃😃 Különösen vicces ez annak tükrében, h közben meg az insta tele van hivalkodóbbnál hivalkodóbb képekkel, csücsörítő-pucsító kislányokkal amihez név is van arc is, esetleg más elérhetőségek... persze ez totál rendben van, igaz,h 100x több inger ér ott egy perverz állatot mint itt, de ti mégis ezen vagytok kiakadva... Bravó, de ti legalább most jól megmondtátok, így már nyugi van, amúgy az mennyivel kevésbé beteges, h ti meg ezt élvezitek?!

Valamelyik válaszoló előhozakodott naiv fiatal lányokkal... hagyjuk már csak szét kell nézni pl tiktokon, de jó legyen igazad, és választ ír egy naiv fiatal lány, legyen abban is igazad, h még a kérdező ki is veri rá, meg abban is, h ez a lánynak rosszul esne (persze az is lehet, h tökre felizgatná ugyanannyi az esély erre is mint a te gondolatodra.. nem tudhatjuk 😉) én erre azt mondom: amiről nem tud, az nem fáj. Szerinted honnan tudhatná meg?! (Normális ember nem egyből a pötsverésre gondol elsőnek) Egyáltalán ki is tudhatja biztosan: egyedül a kérdező. Rajta kívül mindenki más csak találgat. És szerinted, ha a kérdező valóban ezt tette, akkor az lesz az első dolga, h "hé te naiv kislány, most csattantam el pont a válaszodra"?! Szerintem ezzel te is tökéletesen tisztában vagy h biztos nem szólna neki! De hát akkor mégis honnan tudhatná meg, alapvetően sehonnan, viszont én meg (csak h így a végére én is eleresszek

már egy feltételezést) úgy gondolom, h te, vagy valamelyik csupa jóindulatú oltogató örömmel számolna be erről a kislánynak, figyelmen kívül hagyva azt, h ezzel nem is az keltett rosz érzéseket a kislányban aki csinálta, hanem az, aki elmondta...

Kíváncsi leszek, hányan tudtok majd ezzel mit kezdeni, amikor nem csak puszta sokszor minden logikát nélkülöző feltételezések röpködnek, hanem egy picit bele is kell gondolni a dolgokba. (Bár a legtöbben inkább meghalnának gondolkodás helyett)

Túl sok reményt nem fűzök hozzá, azért hagyom csak itt, hogyha egyszer valaki olyan tévedne ide, aki hajlandó az objektivitásra (és nem ül fel annak, h ami itt a többség fantáziájából kipattant, nem feltétlen mérvadó csak azért, mert sokan mondják) az azért tudjon mibe kapaszkodni, és legyen egy kis fogalma a többség motivációjáról...

2020. júl. 4. 00:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!