Már kb.2 hete minden nap van fehér folyásom! Ez rossz? Baj van?
Szia!
Bár én a 3.babámmal vagyok kismama,de tapasztalatból írom:
Nagyobbik lányom aki most 14 éves,neki fehér folyása 8,5éves korában kezdődött!Fejlett is nagyon a korához képest.
Az első mensije 10éves korában jött.
A kissebbik lányom most 9 éves,és neki is van fehér folyása-de nem sok.
Ez természetes folyamat a lányoknál,annó nekem is volt,és 5-ik osztályos koromban jött meg először!
Ne aggódj ha még nem jött meg,hiszen 16-18 éves korodik ráér...csak amai fiatalok valahogy korábban érnek.
A fehér folyás jele,hogy rendben működik a szervezeted,készül átmenni egy fejlődési szakaszon.
Ha nincs fehér folyás,akkor nem lesz mensi sem.
Javaslatom,hogy ne betétet használj,hanem csak ph semleges tiszasági betétet.Kényelmesebb sokkal.
Másrészt meg akkor fog hamarosan megjönni,ha a hasikád egyre sűrűbben fáj a köldököd alatt.Ne ilyedj meg,beszélj erről anyukáddal.
Ha érzed elérkezik a pillanat,vagy várható,azért legyen a táskádban diszkréten becsomagolva egészségügyi betét--hogy ne érjen meglepetés.
Remélem tudtam segíteni.
25 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!