Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Már kb.2 hete minden nap van...

Már kb.2 hete minden nap van fehér folyásom! Ez rossz? Baj van?

Figyelt kérdés
11 éves lány vagyok. Nincs még mensim. Mi a baj? Vagy ez normális?
2010. aug. 2. 08:48
1 2
 11/11 anonim válasza:

Szia!

Bár én a 3.babámmal vagyok kismama,de tapasztalatból írom:

Nagyobbik lányom aki most 14 éves,neki fehér folyása 8,5éves korában kezdődött!Fejlett is nagyon a korához képest.

Az első mensije 10éves korában jött.

A kissebbik lányom most 9 éves,és neki is van fehér folyása-de nem sok.

Ez természetes folyamat a lányoknál,annó nekem is volt,és 5-ik osztályos koromban jött meg először!

Ne aggódj ha még nem jött meg,hiszen 16-18 éves korodik ráér...csak amai fiatalok valahogy korábban érnek.

A fehér folyás jele,hogy rendben működik a szervezeted,készül átmenni egy fejlődési szakaszon.

Ha nincs fehér folyás,akkor nem lesz mensi sem.

Javaslatom,hogy ne betétet használj,hanem csak ph semleges tiszasági betétet.Kényelmesebb sokkal.

Másrészt meg akkor fog hamarosan megjönni,ha a hasikád egyre sűrűbben fáj a köldököd alatt.Ne ilyedj meg,beszélj erről anyukáddal.

Ha érzed elérkezik a pillanat,vagy várható,azért legyen a táskádban diszkréten becsomagolva egészségügyi betét--hogy ne érjen meglepetés.

Remélem tudtam segíteni.

25 hetes kismama

2010. aug. 2. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!