Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Egyszeri barna pecsét menstruá...

Egyszeri barna pecsét menstruáció helyett? Mi az oka?

Figyelt kérdés
Régebben szedtem fogamzásgátlót úgy kb két évig, hogy beállítsa a vérzésem,(nem volt vele nagyobb gond előtte sem megjött minden hónapban csak nem rendszerességgel pl.: Nem úgy volt, hogy 28.naponta jött meg hanem mindig hamarabb vagy később mindegy az orvos szükségesnek találta) de hiába szedtem úgy ahogy kellett, egyszer kétszer rendesen megjött, de utána volt, hogy nem jött meg az egyik hónapban. Utána a másik hónapban kétszer volt meg, de úgy hogy megvolt a hét nap utána semmi rá egy hétre megint megjött ugyanúgy hét napig. Itt úgydöntöttem, hogy abbahagyom a fogamzásgátló szedését mert semmi értelmét nem láttam. Ez volt fél éve. Utána megjött rendesen, aztán a következő hónapban nem jött meg, utána megvolt megint kétszer egy hónapban, utána rendesen folytak a dogok egészen júniusig ugyanis júniusban megint nem jött meg a mensim, de görcsök voltak. Július másodikán azaz tegnap volt egy kis barna pötty a bugyimon, de ennyi azóta se semmi. Szerintetek mi lehet a baj?

2020. júl. 3. 06:26
 1/1 anonim ***** válasza:
Hormonális problémáid vannak, endokrinológushoz kérj beutalót.
2020. júl. 3. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!