Missed ab. után ez mennyire tekinthető normálisnak?
Sziasztok, 11,5 hetes voltam amikor kiderült, hogy már két hete nem él a babank. Masnap megindult a vetélés, de nem sikerült teljesen kitisztulnom és sok vért vesztettem,így még aznap este megmutottek.
Műtét óta enyhe alhasi gorcseim és menstruacio jellegű vérzésem van. Ma viszont kb egy-másfél óráig hullamokban tört rám pár percig tartó baloldali éles görcsös fájdalom ami kisugárzott a derekamba és a hasamba, mozdulni nem bírtam annyira fajt. A homersekletem 36,4 szokott lenni, a görcs idejére felszökött 37,1-re. Ügyeletre nem mentem, mert aztán elmúlt, az orvosom pedig a héten nem rendel.
3 napja műtöttek, ez normális lehet, vagy gyulladas alakulhatott ki? Esetleg pete éresem lett volna ilyen hamar? ( bár hozza tennem, terhesség előtt soha nem ereztem meg a peteerest)
Koszonom szépen, ha bárki tud valami hasznos infoval szolgálni :)
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!