Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tengerparti nyaralas alatt...

Tengerparti nyaralas alatt hogy uritsem a kelyhet?

Figyelt kérdés
Altalaban 6-8 orat szoktam bent hagyni, ott gyakrabban kene kivennem? Tavaly meg tamponoztam es akkor 2-3 óránként csereltem, hogy ne tengervizes tamponban legyek... Ti hogy csinalnatok/csinaljatok?
2020. jún. 28. 14:10
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

En csak ennek tudom be, pms tuneteim kb soha nincsenek, viszont az elso nap mindig nagyon gyilkos volt (2 nospa forte, cataflam, algopyrin, haza kellett jonnom sulibol vagy be sem mentem..). Majusban mikor elso nap hasznaltam, semmi bajom nem volt, egy szem gyogyszert sem kellett bevennem. Juniusban elso nap nem az a nap volt, amire en szamitottam, ezert tampont tettem be es borzasztoan fajt minden is.. Eltelt hosszu 40 perc mig hazaertem, nem vettem be semmit, csak feltettem a kelyhet. Eltelt 5 perc es mar el is felejthettem, hogy menstrualok :). Azelott olyan, hogy en ne vegyek be 4 gyógyszert, soha nem volt.

Tenyleg nem reklamozni szeretném, biztos ennek is van negativuma, de NEKEM bevalt. Az meg csak hab a tortan, hogy 3800 ft volt es mar igy negyed ev utan is penztarca kimelo, mert a betet+tampon+gyógyszer tobbe kerulne.

2020. jún. 29. 07:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!