Tengerparti nyaralas alatt hogy uritsem a kelyhet?
Figyelt kérdés
Altalaban 6-8 orat szoktam bent hagyni, ott gyakrabban kene kivennem? Tavaly meg tamponoztam es akkor 2-3 óránként csereltem, hogy ne tengervizes tamponban legyek... Ti hogy csinalnatok/csinaljatok?2020. jún. 28. 14:10
A kérdező szavazást indított:
Mikor parton vagy hasznalj inkabb tampont
Nyugodtan hasznalhatod a kelyhet
Hasznalhatod a kelyhet, de....
11 szavazat
1/11 anonim válasza:
Nem értem mi a problémád. Ha 6-8 órát kibír, akkor semmi szükség sűrűbben üríteni. Azért nem szivárog, mert vámumot képez, és ez visszafelé is igaz.
2/11 A kérdező kommentje:
Ez lesz a 3.honap,amikor hasznalom.. Az elozo kettonel elofordult, hogy szivargott.. Melyik hajtassal lehet a legkonnyebben kipattintani magamban? Volt olyan, hogy azt hittem kipattant, mert alul sima volt, de valoszinuleg egyik oldalon nem volt jo helyen, mert keves folyt mellette
2020. jún. 28. 14:22
3/11 anonim válasza:
Mi ez a kelyhes dolog? Az mi? Már elnézést ha pofátlan vagyok csaak. Az miiiii???
4/11 A kérdező kommentje:
Ird be, hogy menstruacios kehely :) tobbfelet ki fog dobni, nekem T.O.C. Kelyhem van a dm-bol. IMADOM!!! Eddig 3-4 gyógyszert kellett bevennem az elso orakban, meleg rizsparnat kellett a hasamra tennem... Most amiota hasznalom, nem kell egy bogyot sem bevennem es lerovidult a mensim :)
2020. jún. 28. 14:46
5/11 anonim válasza:
#3-a Intim, vagy menstruációs kehelyről informálódj.
6/11 anonim válasza:
Az életben nem dugdosnék magamba egy darab szilikont. Pfejj!
7/11 A kérdező kommentje:
Te döntöd el... En nem akarok rabeszelni senkit semmire, csak elmondtam, hogy en mit tapasztaltam, 6 ev tamponhasznalat utan milyen megváltás
2020. jún. 28. 16:59
8/11 anonim válasza:
Tampon helyett használj inkább intimkelyhet! A szilikontölcsér felfogja a menstruációs vért, 12 órán keresztül bent maradhat, nyugodtan strandolhatsz, mozoghatsz, és szinte el is felejtheted, hogy menstruálsz.
9/11 A kérdező kommentje:
Rendben! Ha valaki innen szinten hasznalja, megkerdezhetem, hogy o miert váltotta le a tampont vagy a betetet? En azert, mert remenykedtem, hogy a sok fajdalomcsillapitot elhagyhatom es nem fogok gorcsolni, ami igy is lett :)
2020. jún. 28. 23:46
10/11 anonim válasza:
Jó hogy nem görcsölsz, de nem hiszem hogy van összefüggés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!